El Liverpool sembla disposat a fer una bogeria per reforçar el seu mig del camp. No és una cosa impulsiva, per a res, ja que l'equip red ja va intentar fitxar un migcampista de qualitat l'estiu passat, sense èxit. El mateix Jürgen Klopp va arribar a admetre que, encara que va intentar portar algun futbolista per a la zona medul·lar, va ser impossible. "És una situació difícil perquè, encara que hi ha diversos jugadors que ens vindrien bé, hi ha motius com que els clubs no volen vendre... és el que hi ha", va arribar a explicar a la revista alemanya Kicker el mes d'agost.

El Liverpool tornarà a la càrrega per Jude Bellingham

Els seus grans objectius van ser Aurélien Tchouaméni, que es va decantar pel Reial Madrid, i Jude Bellingham, per a qui anaven dirigides aquestes paraules, perquè el Borussia Dortmund es va negar a deixar-lo marxar. Però el Liverpool no es rendirà, i Klopp tornarà a insistir en la necessitat de fitxar el jove migcampista anglès. Als seus 19 anys, és un dels millors futbolistes de la Bundesliga i el millor del món de la seva generació, la del 2003. O així ho decreta el valor de mercat que té segons el portal especialitzat Transfermarkt, que el taxa en 90 milions d'euros.

Jude Bellingham Borussia Dortmund / Foto: Tim Goode - Europa Press
Jude Bellingham és un jugador molt estimat al Borussia Dortmund / Foto: Tim Goode - Europa Press

Segons el publicat pel mitjà alemany Bild, a Anfield estan preparant una superoferta per fitxar el futbolista britànic i evitar, així, que acabi al Reial Madrid, com ja va succeir amb Tchouaméni. Com explica l'esmentada informació, l'oferta podria ser d'uns 100 milions d'euros, que, no obstant això, està per sota dels 150 milions que pretén treure el Borussia Dortmund per ell. Encara que té contracte fins a 2025 amb els alemanys, el seu club sap que no el pot retenir cap altra temporada més.

El seu preu podria estar entre 100 i 150 milions d'euros

Ja ho van aconseguir aquest estiu, i Bellingham demostra la seva implicació partit a partit, sent el gran referent del seu equip malgrat la seva insultant joventut. Però l'any de Mundial, on a priori tindrà un paper important en el mig del camp anglès, el seu caixet es dispararà encara més, fent impossible que no arribi un gran com el Liverpool a emportar-se'l. No és l'únic gran club anglès que el té a la seva agenda, ja que tant el Manchester City com el Chelsea estudiaran les opcions de contractar-lo.

Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress
Jude Bellingham, un dels grans desitjos del pròxim mercat d'estiu / Foto: EuropaPress

A més, com es porta dient diversos mesos, el Reial Madrid no el perd de vista. El futur de Luka Modric i de Toni Kroos continua sent una incògnita, i ambdós estan en la seva última temporada de contracte, i mantenen el dubte sobre el que faran. Sigui com sigui, el Madrid sap que Bellingham és un talent generacional i si aconsegueixen el seu fitxatge, ja li faran el lloc que mereix.