Bojan Krikic s'ha retirat del futbol de manera oficial. L'exfutbolista del Barça, format a la Masia, ha penjat les botes oferint un emotiu acte a l'auditori 1899 del Camp Nou. En aquest esdeveniment celebrat al feu blaugrana, on Bojan va disputar fins a quatre temporades defensant la samarreta del primer equip - anotant un total de 41 gols - el 'Noi de Linyola' ha parlat d'una infinitat de temes, repassant la seva carrera de manera minuciosa i anunciant que el seu darrer partit serà amb la Selecció Catalana a principis de juny, un cop la temporada de les grans lligues ja hagi finalitzat. 

⚽ Kings League, en directe | Última hora dels quarts de final: qui jugarà al Camp Nou?

Gerard Romero li obre les portes a Bojan per jugar amb Jijantes

Ara bé, en la ronda de preguntes, s'ha desviat durant uns instants el to efusiu de l'acte per donar pas a un moment més còmic, carregat de segones intencions. Ha succeït quan Gerard Romero, periodista català i president de Jijantes de la Kings League, després de fer-li la seva pregunta, li ha obert les portes del seu club per un futur. "Si algun dia tens 'mono' de futbol, no cal que et digui que tens un club que t'està esperant, que és el del senyor del 'hype', i a Jijantes tenim la porta oberta perquè vinguis a jugar la Kings League", ha comentat Romero.

En aquest sentit, cal recordar que Bojan ja va protagonitzar un dels primers rumors de mercat de la Kings League, quan la lliga de Gerard Piqué encara estava més a prop de ser una idea que una realitat. L'exfutbolista del Barça va visitar les oficines de Kosmos, l'empresa presidida per Gerard Piqué encarregada d'organitzar la seva competició. I allà, Piqué li va oferir tres banderes: la de Jijantes, la de Porcinos i la de Los Troncos, publicant un tweet amb el següent text: "La decisió de Bojan". Finalment, però, el futbolista català es va desmarcar del projecte i no va acabar apareixent en cap de les 11 jornades que ha albergat el Cupra Arena. 

El missatge de Piqué, des del Cupra Arena

L'acte de comiat de Bojan Krkic ha finalitzat amb un emotiu vídeo en què han aparegut diverses personalitats que l'han acompanyat en la seva carrera com a futbolista. I com no podia ser d'una altra manera, en aquest recull de declaracions, ha aparegut Gerard Piqué, qui va ser company seu durant quatre anys al Barça i que és un dels seus millors amics fora dels terrenys de joc. 

bojan krkic entrenamiento vissel kobe @visselkobe
Bojan Krkic en un entrenament al Vissel Kobe / Foto: @visselkobe

Però la gran sorpresa d'aquest missatge ha residit en la ubicació en la qual es trobava Piqué a l'hora d'emetre les seves paraules. L'excentral de La Bonanova ho ha volgut fer des del Cupra Arena, l'estadi de la Kings League. I coneixent Piqué, això no serà casualitat. Tanmateix, aquesta no ha estat l'última picada d'ullet de la Kings League cap a Bojan en el seu acte d'acomiadament. I és que en aquest vídeo també ha aparegut Ibai Gómez, futbolista número 11 de Jijantes que va compartir vestidor amb Bojan a l'Alabès. Amb tot això, de segur que més d'un equip de la competició de Piqué intentarà el fitxatge de Bojan per a la segona temporada de la lliga. L'exfutbolista català tindrà la darrera paraula.