Victòria contundent del Reial Madrid davant el València en el partit de la jornada 23 de Lliga Santander (2-0). Els de Zinédine Zidane han aconseguit endur-se els tres punts gràcies als gols de Karim Benzema i Toni Kroos.

El monòleg blanc ha iniciat ben aviat. Al minut 11, els madrilenys han obert el marcador gràcies a una rosca de Benzema des de fora l'àrea i ajustada al pal llarg, lluny de l'abast de Jaume Domènech. A partir d'aquest moment, un València decadent ha vist com el Madrid ha aconseguit el domini del partit.

celebracion madrid valencia liga efe

Els jugadors del Madrid celebrant un dels dos gols de la tarda / EFE

Kroos amplia distàncies abans d'arribar al descans

Un València inoperant ha vist com les arribades dels blancs cada vegada suposaven més perill, fins que ha arribat la definitiva. Kroos ha convertit un gol una rematada rasa clàssica des de la frontal de l'àrea i ajustada al pal, fora de l'abast de Jaume.

D'aquesta manera s'ha arribat al descans, amb un 2-0 que reflectia el que s'estava veient al terreny de joc. Un Madrid molt sòlid ha arribat amb avantatge als vestidors tot i que no tot havien estat bones notícies, ja que Carvajal ha recaigut de la lesió als 25 minuts de partit i ha hagut de ser substituït per Lucas, l'altre jugador que retornava després de lesió.

madrid valencia liga efe

Casemiro ha tallat totes i cadascuna de les ocasions del València / EFE

La segona part, un pur tràmit

La segona meitat no ha estat gaire més diferent de la primera. Sense acabar de finalitzar les ocasions, el Madrid ha recuperat de nou el domini del joc i ha ofert les ocasions més clares i, fins i tot, Mendy marcant un gol anul·lat pel VAR.

Els de Javi Gracia han demostat un nivell molt just, La defensa ha estat un autèntic caos cada vegada que els de Zidane arribaven, les pèrdues en accions individuals apareixien cada pocs minuts i no oferien cap mena de perill a la porteria defensada per Courtois. Així doncs, el partit ha finalitzat amb el mateix resultat del descans, amb una segona part que s'ha convertit en un pur tràmit per al Reial Madrid.

carvajal lesionado madrid valencia liga efe

Carvajal marxant lesionat del terreny de joc / EFE

Carvajal recau de la lesió als 25 minuts

La mala notícia per a Zinedine Zidane ha estat la recaiguda del lateral de Leganés després del seu retorn als terrenys de joc. El tècnic francès havia recuperat Carvajal i a Lucas per a la causa, però la seva baixa s'uneix a les de Sergio Ramos, Hazard, Marcelo, Odriozola, Militao, Rodrygo i Valverde.

Així doncs, el tècnic blanc haurà de buscar-se-les per alinear la defensa en el pròxim partit de Lliga, dissabte que ve, a l'estadi Nuevo Zorrilla davant el Valladolid (21.00h).

Imatge principal: Els jugadors del Reial Madrid celebrant el gol de Kroos / EFE