I enmig d'un dels dies més transcendentals de la història del Barça, amb l'expresident Josep Maria Bartomeu detingut, el Reial Madrid ha jugat un partit de Lliga contra la Reial Societat. La notícia ha estat positiva per al barcelonisme, esportivament, i és que els bascos han aconseguit esgarrapar dos punts als blancs.

El Barça seguirà per sobre del Madrid

El Barça ja és el segon classificat, amb els mateixos punts i partits que el Madrid, però superat a la taula pel goal average. La diferència és mínima, però els de Koeman seguiran dormint per sobre dels de Zidane.

Portu David Silva celebracio gol Reial Societat Madrid EFE

La Reial celebrant el seu gol / EFE

El Madrid s'ha presentat a l'Alfredo Di Stéfano amb la intenció de sumar els tres punts i seguir com a segon, però la Reial ha fet un partit molt complet i que s'ha vist beneficiat pel golàs de Portu. L'ex del Girona ha rematat de cap de manera excel·lent i ha obert la llauna. Courtois no ha pogut fer res.

No obstant això, la primera part ha estat del Madrid. Mariano ha enviat una pilota al travesser, però és que Kroos, Modric i companyia també han intentat marcar. Remiro s'ha vist protegit per la seva gran defensa i també pels pals.

El marcador mostrava un 0-0 al descans i els bascos esperaven fer el primer en un contraatac que agafés a contrapeu als locals. A la segona part, els minuts anaven avançant i la Reial ja es veia amb el gran premi per tornar a casa, però Vinícius els ha fastiguejat la festa amb la seva diana que ha suposat l'1-1.

El Madrid ha arribat aquest dilluns sense perdre ni un sol partit en el mes de febrer, però el mes de març no ha començat de la millor manera. El matx ha demostrat que la Reial és un dels rivals més complicats contra qui enfrontar-se i estan fent una gran campanya. Són cinquens i tenen l'objectiu de seguir jugant a Europa la temporada vinent.

El pròxim duel dels de Zidane és contra l'Atlètic de Madrid. Un derbi que es presenta d'alt voltatge i que decidirà molta Lliga. El Barça hi estarà pendent el pròxim diumenge, que es presenta històric per a l'entitat perquè se celebren unes eleccions en què Joan Laporta, Víctor Font o Toni Freixa es juguen la cadira de la presidència.

Imatge principal: Portu i Mendy lluitant per una pilota / EFE