El Reial Madrid necessitava un partit d’aquests. Els de Solari han guanyat el Sevilla (2-0) gràcies a una genialitat de Casemiro i un gol de Modric en l'afegit. Després del nefast partit contra el Leganés a Copa, els blancs han tingut una de les millors segones parts de la temporada en la Lliga davant d’un conjunt andalús que s’ha quedat fent la migdiada en els vestidors.

El Madrid encarava el primer partit de la segona volta de La Lliga amb la pressió de ser un matx a vida o mort. El Sevilla, tercer en la classificació i els mateixos punts que els de Solari (33), es presentava al Santiago Bernabéu amb la idea de donar la sorpresa de la tarda i imposar-se en el feu blanc.

Machín no ha pogut repetir la fita de l'anada

Machín ja sap el que és guanyar el Madrid amb els colors del Sevilla. Ho va tastar en el partit d’anada en què els andalusos van guanyar per 3-0. L’exentrenador del Girona volia repetir la fita, però no ho ha pogut aconseguir. I ja són 10 partits de la Lliga que els andalusos no saben el que és sumar els tres punts en el Bernabéu, des del 2008.

ramos ben yedder madrid sevilla efe

Els 22 protagonistes han saltat al terreny de joc amb un respecte mutu que han estat reflectits en els primers minuts. Possessions compartides, però sense idea de joc. A mesura que han anat passant els minuts, els futbolistes s’han sentit més còmodes i han començat a arribar les ocasions.

Escudero ha tingut la més clara dels sevillans en la primera meitat, però incomprensiblement ha fallat. Per la part dels locals, l’aficionat del Madrid s’esperança amb Vinícius com l’estrella que pot ser decisiva. I la veritat és que el brasiler ha estat el jugador que més perill ha generat a la porteria defensada per Vaclik.

El Barça espera un Sevilla ferit

En la represa, els de Solari han posat una marxa més al seu joc. La majoria dels jugadors del Sevilla s’han quedat fent la migdiada en la segona part, però Machín ha tingut sort que Carriço i Kjaer salvaven els seus en defensa. Dues oportunitats de Modric, un travesser de Ceballos, un cop de cap de Casemiro... era qüestió de minuts que el Madrid obrís la llauna i així ha estat.

vinicius madrid efe

Una genialitat de Casemiro ha avançat els blancs i una diana de Modric ha sentenciat el Sevilla en els minuts finals. Ni l’entrada de l’exblaugrana Munir ha servit per capgirar el matx i el Madrid ja pressiona el Barça, però de moment els separen 7 punts. Els de Machín estan ferits i el seu pròxim rival serà el dimecres contra els de Valverde a la Copa del Rei.