Guanyar amb el mínim esforç possible. Aquest era l'objectiu que s'havia marcat Zidane en la prèvia del Reial Madrid-Osasuna, tenint en compte l'importantíssim partit de dimecres contra el Chelsea i que part de la plantilla ha arribat al tram final de la temporada molt carregada de minuts. I el Madrid ho ha aconseguit, malgrat acabar patint per obrir el marcador, ja que l'1-0 no ha arribat fins al minut 77.

Al final, però, un gol a pilota aturada, de Militao, i un altre 'sense voler', ja que Casemiro ha marcat en intentar controlar una assistència de Benzema, han valgut perquè el Madrid segueixi l'empremta de l'Atlètic en la lluita per la Lliga.

Reial Madrid Osasuna EFE

Sergio Herrera ha estat el millor jugador de l'Osasuna en el primer temps / EFE

Sergio Herrera es llueix en la primera part

L'Osasuna ha sortit al terreny de joc amb molta personalitat, amb ganes de ser protagonista, i no ha dubtat a pujar les línies i buscar Courtois a través de llargues possessions. El problema per als interessos rojillos és que aquestes intencions han facilitat el futbol a l'espai del Madrid, que amb un Hazard molt participatiu ha començat a generar perill. Primer ho ha intentat el belga, amb un xut desviat (3') i després Casemiro, que tampoc no ha trobat porteria (13).

Chimy Ávila, protegint una pilota davant d'Asensio / EFE

Amb el pas dels minuts el Madrid ha posat una marxa més fins a apropar-se molt al gol, però els de Zidane s'han trobat amb un inspiradíssim Sergio Herrera, que ha evitat 3 rematades pràcticament seguides, de Hazard (26) i Militao (27' i 29').

Després d'aquestes ocasions, l'Osasuna ha pogut treure's la pressió del damunt i just abans del descans el Chimy Ávila ha marcat, encara que el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

El Madrid obre el marcador quan pitjor estava jugant

Després d'una bona primera meitat, el Reial Madrid ha iniciat amb menor ritme la segona, més espès en la circulació, mentre que l'Osasuna ha seguit el mateix guió, intentant ser protagonista amb la pilota.

A mesura que han anat passant els minuts, i veient que el 0-0 no es movia, l'Osasuna ha anat reculant, la qual cosa ha començat a posar nerviós un Madrid sense idees. La primera ocasió dels blancs, de fet, no ha arribat fins al minut 67, en un xut creuat de Rodrygo que ha sortit fora.

Casemiro, després de marcar el 2-0 / EFE

L'1-0 s'ha produït al minut 77, en un llançament de córner que Militao ha rematat a gol amb el cap. I tot seguit ha arribat el 2-0, en una assistència de Benzema a Casemiro que ha acabat amb la pilota al fons de la porteria pel mal control del brasiler.

Amb el partit ja resolt, l'Osasuna ha abaixat els braços, la qual cosa gairebé provoca que després d'un bon partit tornés a Pamplona golejat. Benzema i Isco, però, no han aprofitat les seves ocasions.

Imatge principal: Militao, celebrant amb Nacho l'1-0 en el Madrid-Osasuna d'aquest dissabte / EFE