Alexia Putellas és un problema en el Barça, que pot veure com el seu líder acaba fent les maletes a final de temporada. En aquell moment, el seu contracte expira, i de moment les converses per renovar no avancen per bon camí, i es troben totalment estancades. I com és costum en aquests casos, el motiu és purament econòmic, ja que la centrecampista exigeix cobrar pràcticament el doble del que percep en aquests moments.

Té un salari anual de 300.000 euros, i espera passar a guanyar-ne 500.000 per campanya, una xifra rècord, i que la col·locaria com la més ben pagada en el conjunt blaugrana, i de tot La Liga F. Però Joan Laporta es nega a acceptar les pretensions de la futbolista de 30 anys d'edat, i han començat a planejar un futur sense ella. Perquè durant el temps que va estar lesionada de gravetat, trencant-se el lligament encreuat anterior del genoll, va quedar demostrat que no és imprescindible.

Alèxia Putellas

Malgrat que evidentment és una peça clau en els esquemes de l'entrenador, Jonathan Giráldez, van continuar arrasant en totes les competicions, i de fet van conquerir tots els títols possibles. Així que, encara que ella no estigui, continuen tenint una superioritat brutal respecte a la resta d'equips nacionals i estrangers. I tampoc no ha agradat en absolut l'última polèmica que ha protagonitzat la guanyadora de les Pilotes d'Or l'any 2021 i 2022.

I és que ha estat convocada per anar amb 'La Roja' en els pròxims compromisos internacionals, tot i que encara no ha rebut l'alta mèdica. El Barça creu que és un acte de rebel·lia que Putellas ha pactat amb la seleccionadora espanyola, Montse Tomé, i com una mesura de pressió. El divorci entre totes les parts sembla total, i aquí ha aparegut el Reial Madrid per tractar de clavar un cop letal a l'etern rival, i aconseguir els serveis d'Alèxia.

Montse Tomé, en la seva presentació com a nova seleccionadora / Foto: EFE
Montse Tomé/ Foto: EFE

Florentino Pérez està molt atent a qualsevol novetat, i pretén aprofitar aquesta oportunitat per debilitar a l'equip culer, i reforçar l'equip amb una jugadora amb la jerarquia, l'experiència i el nivell que té l'ex del RCD Espanyol i de l'UD Llevant.

El Madrid pot repetir amb Alexia l'operació Marta Corredera

Putellas no seria la primera estrella que abandona el Barça per traslladar-se a la capital d'Espanya, i firmar pel Madrid. Perquè prèviament també ho va fer Marta Corredera, que és considerada com una llegenda de la secció femenina, i va acabar retirant-se després de tres anys vestint de blanc.

Encara que no se'n va anar d'un equip a l'altre directament, sinó que també va passar per l'Arsenal o l'Atlètic de Madrid prèviament.