Era un secret a veus, però ja és oficial: Jonatan Giráldez deixarà de ser l'entrenador del Barça femení a final de la vigent temporada. L'entrenador gallec ha confirmat que no renovarà amb l'entitat blaugrana el seu contracte que acaba el pròxim mes de juny del 2024 en una roda de premsa extraordinària a l'Estadi Johan Cruyff, en la qual no ha volgut revelar quina serà la seva pròxima destinació, però sí que ha deixat algunes pistes, a més d'explicar alguns dels motius que han propiciat aquesta decisió. 

Jonatan Giráldez confirma la seva decisió i dona pistes sobre el seu futur

En l'esmentada roda de premsa, Jonatan Giráldez ha confirmat que va comunicar la seva decisió al Barça fa uns dies. "M'hauria agradat no ser aquí, però amb les informacions que van sortir, m'he vist obligat. M'agradaria ser clar i concís i resoldre dubtes perquè tot es tanqui avui i que ens podem focalitzar en l'aspecte esportiu. Jo vaig comunicar al club fa uns dies que tenia la intenció de no renovar el contracte, creia que el timing era ideal perquè el club pogués organitzar-se per buscar el millor futur possible per al club", ha explicat el tècnic gallec

A banda de saber aquesta informació, la gran incògnita era saber si se sabria el nou destí de Jonatan Giráldez. Tanmateix, el tècnic culer no ha volgut donar gaires detalls, tot i que ha assegurat que no entrenarà a cap equip que pugui enfrontar-se al Barça. “Només puc dir que no serà Europa. És important no competir contra el Barça. Hi ha un tema de confidencialitat que no puc explicar”, ha concretat l'entrenador que ja ho ha guanyat to amb el club barceloní.

Giráldez explica els motius del seu adeu

En canvi, el que sí que ha volgut deixar clar Jonatan Giráldez és el perquè del seu adeu, motivat per una oferta que li ha arribat que li ha fet canviar els plans. "Sobre la renovació, sí que és veritat que teníem part de la negociació amb mi, des que va arribar Marc Vivés, però hi havia algunes coses pendents de l'staff. I en aquest temps de temps, rebo una proposta de treball per marxar. Els demano 3-4 dies per prendre una decisió i al final el que decideixo és no renovar amb el Barça i acceptar aquesta proposta", ha raonat Giráldez.

Encara no es coneixen els detalls d'aquesta oferta, però les informacions que han aparegut indiquen que l'equip que ha temptat i convençut Giráldez es troba als Estats Units, que li oferiria una oferta salarial impossible d'igualar per a l'entitat barcelonina. D'aquesta manera, l'actual entrenador del Barça femení ha tancat totes les que especulacions que giraven al voltant del seu futur, i ara afrontarà el que resta de curs amb l'objectiu de repetir els èxits de la temporada anterior, acabant la seva etapa de blaugrana amb magnificència.