És un fet que en cada partit que juga el Reial Madrid hi ha algun nou escàndol. Des que Gerard Piqué va assenyalar les ajudes arbitrals al conjunt blanc, no s'han aturat, sinó que s'incrementen. I en el dia que defensava el liderat de la Lliga Santander després de recuperar-lo el passat cap de setmana, hi han hagut noves ajudes per guanyar el Mallorca (2-0).

Una falta que cap àrbitre ha vist

El Madrid no és un equip que arrasi, ni superior als rivals ni brilli amb el seu futbol, però és efectiu i aprofita qualsevol oportunitat que li donen. I just al minut 19 Vinícius ha avançat el conjunt blanc. Però sorpresa, ha estat després d'una claríssima falta de Dani Carvajal que l'àrbitre no ha vist o no ha volgut veure i que el VAR ha passat per alt.

Sergio Ramos Vinicius Reial Madrid EFE

Però això no ha estat tot, i Sergio Ramos, que ha vist la targeta groga al minut 35, hauria d'haver estat expulsat en condicions normals. Diverses faltes fora de lloc, agressives, però que l'àrbitre no ha vist i tampoc s'ha atrevit a ensenyar-li la segona groga.

Una falta que no hauria d'haver xutat Sergio Ramos

I amb la permissivitat arbitral, i ja amb un Mallorca pensant en el proper partit vist la impossibilitat de treure profit del partit disputat a l'Estadi Alfredo Di Stéfano, el Madrid ha sentenciat. Sergio Ramos, novament protagonista, ha clavat un autèntic golàs de falta al minut 56. Un gol ha acabat de sentenciar un partit dat i beneït a falta de més de mitja hora per al final.

Sergio Ramos crida Reial Madrid EFE

El Mallorca, que ha intentat fins al final aconseguir la remuntada, segueix en zona de descens. I el Reial Madrid fa la feina per conservar el liderat de la Lliga. L'única notícia més destacada del partit és que Luka Romero, futbolista argentí del Mallorca, s'ha convertit en el debutant més jove de la història de la Lliga amb només 15 anys.