El Reial Madrid torna a mossegar, a jugar bé i a atraure a la seva afició, però també pateix, és dèbil en defensa i genera dubtes sobre la seva regularitat. Aquesta vegada el Santiago Bernabéu ha tornat a posar-se nerviós perquè tot i golejar a la primera meitat, el Llevant no s'ha rendit i ha lluitat fins l'últim minut pels punts (3-2).

Benzema és el millor

Córrer, jugar amb cap i tenir paciència. Sembla que aquesta és la filosofia de Zinedine Zidane aquesta temporada. I el Madrid comença a veure que si confia en les seves capacitats, tot anirà bé.

Contra el Llevant ha començat patint, amb alguns nervis, i havent de remar davant d'un rival que pressionava i jugava fort les seves cartes. Però passant els minuts còmodament, finalment els blancs han imposat la seva superioritat quan han volgut.

Al minut 25, després d'un pal de Lucas Vázquez, Benzema, el de sempre, ha obert la llauna. El davanter francès del Madrid, líder d'un atac en què Vinícius ha ocupat el lloc del sancionat Bale i en què Hazard, ja recuperat de la seva lesió, esperava el torn des de la banqueta, ha estat el líder del partit. Un calmant per a un Bernabéu crític que ha vist ràpidament que les coses anirien bé després del doblet de Benzema sis minuts després.

Un futbol viu, ràpid, amb bones intervencions de Kroos i James al mig del camp, i confirmant que tot i ser molt agressiu, Casemiro també té gol. Pocs minuts abans del descans el migcentre brasiler ha fet la sentència del partit al contracop i sense oposició. El Llevant ha pecat de confiança i els sis punts en tres jornades que portaven sembla que no valen per a res al Bernabéu.

El patiment de sempre

El Llevant ha caigut a la casa blanca, que ha vist el millor futbol de l'inici de la temporada del seu equip. Però no sempre tot és bo perquè un partit és molt llarg. I els vells tics han tornat tot just començar la segona meitat. La defensa del Madrid s'adorm i Mayoral marca pel Llevant.

Un gol que ha sorprès perquè la tònica del partit no indicava que el Madrid hagués de patir. Però la sorpresa ha arribat i després de veure el debut oficial de Hazard amb mitja hora per endavant, un pal de Benzema i un gol ben anul·lat a Vinícius, Melero, migcampista del Llevant que acabava d'entrar al camp, ha fet el segon dels valencians al minut 75.

Però tot i patir i que Courtois hagi hagut de fer una intervenció salvadora en el temps de descompte, el Madrid ha sumat els tres punts. Del millor Madrid al pitjor. I els blancs guanyen el primer partit oficial de la temporada a casa.