Semblava que 'la flor de Zidane' s'havia pansit, que al Reial Madrid se li havia acabat la sort de tant abraçar-se a ella, però aquesta tarda s'ha demostrat al Sánchez Pizjuán de Sevilla que no, i justament quan més qüestionat està el tècnic francès, amb la soga al coll.

Reial Madrid Sevilla EFE

Els jugadors del Madrid, celebrant el gol de la victòria contra el Sevilla / EFE

I és que el Reial Madrid s'ha imposat al Sevilla gràcies a un gol de rebot, gairebé còmic, en el que una altra rematada al limbe de Vinícius ha acabat al fons de les xarxes en rebotar al cos Bono, porter que aquesta tarda no ha tingut ni de bon tros la seva millor actuació.

A la prèvia, els números deien que Lopetegui mai havia guanyat al 'seu' Madrid i que Zidane mai havia encadenat quatre jornades de Lliga sense guanyar. Encara que diguin que les estadístiques estan per a trencar-se, l'habitual és que aquestes es compleixin, i més si a la renascuda 'flor de Zidane' se li uneix un Sevilla lent i apàtic que ha demostrat que la golejada encaixada contra el Chelsea (0-4) no es va deure només a la multitud de rotacions que va fer Lopetegui.

Primera part propícia per a la migdiada

Zidane ha apostat pel 4-3-3, amb Vinícius i Rodrygo als extrems, i la jugada li ha sortit bastant bé, ja que els dos brasilers han capitanejat pràcticament totes les jugades d'atac del Madrid, davant d'uns Aleix Vidal i Jesús Navas molt poc explosius. Abans del primer minut de joc, de fet, Vinícius ha tingut una de les millors ocasions de la primera meitat, però el seu xut ras i creuat ha sortit fora. Poc després, la jugada d'atac dels blancs l'ha generat Bono, el porter del Sevilla, amb un error groller que el Madrid no ha sabut aprofitar (5).

Casemiro Jordan Reial Madrid Sevilla EFE

Casemiro i Jordán, disputant una pilota en el Sevilla-Reial Madrid d'aquesta tarda / EFE

A partir d'aquest moment, el Sevilla ha aconseguit calmar les aigües, encara que sense ritme de joc, lent i previsible, el que ha convertit el partit en un espectacle pla i avorrit en el qual no passava absolutament res. Davant d'un Sevilla apàtic, el Madrid ha decidit prendre's el duel amb calma, protegir-se abans que anar a buscar el 0-1, esperant que alguna acció aïllada li valgués per inquietar Bono. En el minut 21, Kroos ho ha intentat amb una rosca enverinada que ha fregat l'escaire, i no ha estat fins al 35' quan els blancs han estat capaços de generar una ocasió molt clara. Acció ràpida per la banda dreta, Vinícius deixa passar la pilota i Benzema veu com el seu xut ajustat el treu Bono amb una mà prodigiosa.

Munir Sevilla Reial Madrid Europa Press

Munir s'ha lesionat i no ha pogut jugar la segona meitat / Europa Press

Un rebot afortunat, suficient per al Madrid

Després del descans, i amb el canvi obligat d'Óliver Torres pel lesionat Munir, el Sevilla ha sortit amb un altre aire, més intens i amb ganes de ser protagonista. Així ha arribat la seva primera ocasió, una xilena espectacular de De Jong després d'un centre mesurat de Jesús Navas que Courtois ha parat sense problemes (51). I com sol passar, quan millor estava el Sevilla ha arribat el gol del Reial Madrid. Jugada per la banda esquerra, centre ras que Vinícius remata malament, enganyant Bono, que no reacciona a temps i veu com la pilota entra a la porteria després de rebotar-li al cos (0-1).

Zidane

A Zidane li ha somrigut la sort aquesta tarda a Sevilla, just quan està més qüestionat / Europa Press

Quedava pràcticament tota la segona meitat per endavant, però en aquests moments al Sevilla li falten idees i frescor. I és que el joc dels de Lopetegui ha estat desesperant. Davant d'un Madrid tancat i sense punch, el Sevilla ha generat poquíssimes ocasions de gol, més enllà d'algun intent llunyà. L'única oportunitat perillosa ha arribat en el minut 85, en una xilena d'Ocampos que Courtois ha desviat amb una gran estirada.

Els tres punts se'n van cap al caseller del Madrid, que trenca una ratxa de tres jornades de Lliga sense guanyar. Sembla que ha tornat la 'flor de Zidane'. I dimecres els visita el Mönchengladbach.

Imatge principal: Vinícius, celebrant el gol del Madrid, que ha arribat després d'un rebot afortunat / EFE