Florentino Pérez en té programada una va reunir amb Jorge Mendes en els propers dies. Però no és per tancar el fitxatge de cap dels seus clients, sinó per apropar postures i deixar avançades les negociacions per renovar un jugador que actualment ja es troba en el Reial Madrid. Després de fracassar en l'intent per retenir Marco Asensio, que finalment va acabar en el Paris Saint-Germain, el president no vol que aquesta història es torni a repetir.

En aquesta ocasió, l'implicat és Paulo Iago, que és considerat com un dels talents més esperançadors que han sortit de La Fábrica en molt temps. Una mostra d'això és el fet que el curs anterior fos una de les figures del Juvenil B, malgrat que encara estava en edat cadet, i aconseguís anotar 12 gols, a més de repartir 11 assistències als seus companys, en només 20 partits. Lògic que molts clubs estrangers haguessin mostrat interès en la seva firma.

Tan sols té 16 anys, i en no tenir encara un contracte professional, poden emportar-se'l del Santiago Bernabéu pagant una compensació irrisòria, corresponent als drets de formació. Una cosa que desitgen impedir tant sí com no, així que han donat prioritat als contactes amb l'agent portuguès per evitar que el prometedor atacant marxi. Bayern de Munic, Borussia Dortmund, PSV Eindhoven, Arsenal o Juventus de Torí eren els seus principals admiradors.

Però tot fa indicar que Florentino Pérez ha pogut complir el seu objectiu, i que l'internacional espanyol sub 16 i sub 15 romandrà al Madrid. Perquè s'ha filtrat que ja existeix un preacord perquè es quedi fins a 2025, amb opció a prolongar aquest vincle per un any més. Després d'arribar a Valdebebas en edat prebenjamí, continuarà defensant els colors de la institució, i passarà a formar part del Juvenil A que dirigeix Álvaro Arbeloa.

Sense descartar que pugui entrar en dinàmica amb el Castilla de Raúl González Blanco, i fins i tot entrenar-se amb el primer equip a les ordres de Carlo Ancelotti. I per què no, somiar fer el seu debut professional.

Paulo Iago, comparat amb Lamine Yamal

Inevitablement, no han tardat en aparèixer les comparacions entre Paulo Iago i Lamine Yamal, amb el qual ha compartit vestidor en les categories inferiors de 'la Roja', ja que ambdós són de la mateixa generació, van néixer el 2007.

Un està cridat a ser el referent del Madrid, mentre que l'altre ja sap el que és jugar a La Liga Santander amb el Barça. I curiosament, ambdós tenen Mendes com a representant.