Embolic monumental a les xarxes socials. Aquest dijous es van complir 4 anys de la consecució de la 12a Champions League del Reial Madrid, una efemèride que el club blanc ha convertit en polèmica. "Tal dia com avui, el 2017... VAM GUANYAR LA 'DUODÉCIMA'!", recorda el Madrid al Twitter. El problema és que juntament amb el tuit s'afegeix una fotografia, amb Sergio Ramos aixecant la copa, en la qual s'ha eliminat Cristiano Ronaldo, que aquella nit va marcar 2 gols en la victòria contra la Juventus (1-4).

Sigui casualitat o no, a l'hora de retallar la fotografia s'ha optat per afinar just fins on era situat Cristiano Ronaldo, un fet que, com era d'esperar, ha estat captat per les xarxes socials, que treuen fum. Per rematar-ho, a la fotografia no apareix Zidane, que precisament aquesta setmana va anunciar amb una dura carta la seva sortida del Reial Madrid.

 

Monumental embolic en xarxes per aquest tuit del Reial Madrid

El madridisme, indignat

"Com no poses a la foto al màxim golejador i millor jugador de la teva història? Fàstic", escriu al Twitter un seguidor del Reial Madrid. "Han eliminat un jugador que va marcar 2 gols a la final. Mai no veurem un club més desvergonyit que el Reial Madrid", n'afegeix un altre. "El Reial Madrid no respecta les seves llegendes".

Reial Madrid

La foto original de la celebració, amb Cristiano Ronaldo a la part dreta / Reial Madrid

Amb el pas de les hores, i amb més de 3.000 tuits citats recordant que falta Cristiano, ningú no ha rectificat la fotografia, el que porta a pensar que no ha estat casual, i el que encara ha generat una indignació més gran. "Com teniu tan poca vergonya de retallar a una llegenda". "Vergonya em faria no posar el millor jugador de la nostra història i que sense ell no tindríem 13 champions".

CR

CR2

CR3

"Retallar el millor jugador de la nostra història, el màxim golejador i el que més ens ha donat. Màxim golejador en UCL, que sense ell alguna d'aquestes no les tindríem. Amb quina finalitat? Per què es riguin de nosaltres per no respectar el millor jugador de la nostra història. VERGONYA". "De vegades sento vergonya de ser del Madrid. Ho vaig sentir amb Casillas, i ho sento avui també".

Sergio Ramos, el següent en caure en l'oblit?

A més de les desenes de crítiques d'aficionats del Reial Madrid, el tuit també ha generat alguna broma, com un muntatge en el qual desapareix Sergio Ramos, donant a entendre que l'actual capità també serà menyspreat pel club quan deixi de ser jugador del Reial Madrid.

CR Rams

CR Xavi

També hi ha tuitaires que han comparat el menyspreu del Madrid cap a Cristiano Ronaldo amb el tracte que va tenir el Barça amb Xavi, que se'n va anar del club amb tots els honors.

 

Imatge principal: Cristiano Ronaldo, en un partit del Reial Madrid / EFE