El Reial Madrid segueix demostrant que és un equip pràcticament insuperable a la Champions League i derrota el Chelsea en l'anada dels quarts de final (2-0). Karim Benzema i Marco Asensio han fet els dos gols d'un partit que ha acabat amb un resultat curt per als blancs, que han jugat pràcticament tot el segon temps amb un futbolista més.

Benzema guia el Reial Madrid

El Santiago Bernabéu s'ha tornat a vestir de gala i amb Carlo Ancelotti repetint l'onze que ja va golejar el Barça fa una setmana​. Bones sensacions per al Reial Madrid i males per al Chelsea, que tot i les moltes estrelles, tampoc sembla que farà un gran salt amb l'arribada de l'ídol Frank Lampard a la banqueta. I és que el duel d'anada ha estat frenètic des del principi i fins al final.

Karim Benzema Reece James Real Madrid Chelsea / Foto: EFE
Karim Benzema fent una rematada / Foto: EFE

La primera ocasió ha estat de Joao Félix, però amb Thibaut Courtois apareixent per primera vegada. Abans dels cinc minuts, nou atac perillós conduït pel recuperat N'Golo Kanté. Però el Reial Madrid s'ha defensat bé. I aleshores ha començat a fer el seu recital. Benzema ha tingut la primera ocasió clara al minut 12, fent lluir el porter basc Kepa Arrizabalaga. Però després ja s'ha acabat la broma.

El Reial Madrid ha dominat a plaer, ha tancat el Chelsea al voltant de la seva àrea i ha exhibit els seus millors registres. Tot i que el Chelsea de tant en tant feia transicions perilloses, la imperial defensa d'Éder Militao i de David Alaba ha estat clau. I en atac, recital de Benzema, Vinícius i Rodrygo. I al minut 21, primer gol de Benzema (1-0) després d'una acció en la qual la defensa del Chelsea que ha quedat retratada.

Els blancs han marejat els bleus. I aquest 1-0 semblava poc pels constants atacs del Reial Madrid. El Chelsea semblava impotent cada vegada que tenia la pilota als peus. Però tot i la superioritat merengue, la victòria per la mínima ha estat el marcador del descans.

Karim Benzema Real Madrid Chelsea / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant el seu gol contra el Chelsea / Foto: EFE

Lesió, expulsió i sentència al Chelsea

I tot i el bon inici del Chelsea a la segona part i les bones intencions dels anglesos, les males notícies han arribat. Kalidou Koulibaly, defensa central que estava sent el millor dels blues, ha patit problemes musculars i ha hagut de deixar el seu lloc al català Marc Cucurella. El Reial Madrid tenia el partit controlat i no volia cap sorpresa. I al minut 59, expulsió de Ben Chilwell.

I el Reial Madrid, amb un futbolista més, ha fet encara més el que ha volgut. I han arribat els canvis defensius del Chelsea. La possessió era dels locals i la pilota anava de banda a banda, però sempre al voltant de l'àrea del conjunt anglès. I Marco Asensio ha fet el segon gol del Reial Madrid al minut 73 (2-0), poc després de sortir de reforç des de la banqueta.

Marco Asensio Real Madrid
Marco Asensio celebrant el seu gol contra el Chelsea / Foto: EFE

Però tot i el domini del Reial Madrid i de les moltes opcions de fer encara més gran la distància de gols, el Chelsea ha resistit i ha mantingut una mica d'esperança per a la tornada. A Stamford Bridge es decidirà qui passa a les semifinals, però el Reial Madrid ho té tot de cara per enfrontar-se al Manchester City de Pep Guardiola (o al Bayern de Munic).