Després de deixar-se dos punts en la seva visita a l'Elx (1-1), el Reial Madrid ha tornat al camí de la victòria en superar amb facilitat un Celta que ha estat una ombra de l'equip que a les últimes jornades estava sorprenent pel seu futbol alegre i la seva eficàcia ofensiva. I és que el partit no ha tingut història, i això que el Madrid tampoc és que hagi firmat una actuació excel·lent. Els de Zidane n'han tingut prou amb superar la pressió avançada del Celta i aprofitar els espais per emportar-se els tres punts.

Un minut boig marca l'esdevenir de tot el partit

Sense pràcticament temps perquè ambdós equips s'assentessin al terreny de joc han arribat dues jugades seguides que han marcat l'esdevenir de tot el partit. En el minut 5, Iago Aspas ha estat a punt de marcar el 0-1, amb una rematada picada que Nacho ha desviat amb Courtois ja batut. Tot seguit, en el contraatac de la jugada, Asensio ha enviat un centre mil·limètric al segon pal que Lucas Vázquez ha rematat amb el cap al fons de la xarxa.

Asensio Lucas Vázquez Reial Madrid EFE

Asensio i Lucas Vázquez han estat els grans protagonistes del partit / EFE

El gol ha deixat estabornit el Celta, que durant uns minuts s'ha vist superat per un Reial Madrid molt seriós i precís amb la pilota als peus. A poc a poc, però, els gallecs han fet un pas endavant i han començat a pressionar, molt amunt, per ofegar la sortida de pilota dels de Zidane. Tot i així, el Celta ha estat incapaç de generar perill, més enllà d'un parell de rematades forçades. El Madrid tampoc no s'ha apropat massa a la porteria del Celta. Només en el tram final del primer temps ho ha intentat Carvajal, amb una volea que ha sortit fora per molt poc.

Lucas Vázquez Reial Madrid EFE

Lucas Vázquez, celebrant l'1-0 en el Madrid-Celta d'aquest dissabte / EFE

De la lesió d'Aspas a la sentència d'Asensio

I la pel·lícula del primer temps s'ha repetit en l'inici de la segona part, i de nou amb Aspas, Nacho, Asensio i Lucas Vázquez com a protagonistes. Primer, en el minut 50, Aspas s'ha lesionat en rebre una entrada de Nacho. El Celta s'ha vist afectat per la sortida del seu capità i emblema i, tot seguit, ha rebut un altre cop, quan Asensio ha marcat el 2-0 després d'una bona assistència de Lucas Vázquez.

El segon gol del Madrid, ara sí, ha provocat l'ensorrament del Celta, que amb 2-0 i sense Aspas ha abaixat els braços. I encara podria haver estat pitjor per als de Coudet, ja que el tercer ha pogut arribar poc després, en un xut creuat de Benzema que ha sortit fora per poc (63).

Malgrat quedar pràcticament mitja hora per endavant, el partit s'ha acabat després de l'oportunitat de Benzema, ja que el tram final ha estat un tràmit per al Madrid, que s'ha limitat a controlar el joc i a buscar més gols, sense presses.

El Reial Madrid comença el 2021 amb una victòria més plàcida de l'esperat.