El Barça no ha pogut amb el Reial Madrid. Els blancs són els nous campions de la Supercopa d'Espanya després de guanyar els blaugrana per 89-79. Els de Pesic han tingut un magnífic tercer quart, però no han acabat de culminar la remuntada en el quart quart.

Ha passat només una setmana de la final del Mundial en què Espanya es va coronar l’or i ja hi ha hagut una nova final. En aquest cas, un nou Clàssic entre el Barça i el Madrid de la Supercopa. Els blancs arribaven amb una gran confiança després de superar amb autoritat el Fuenlabrada (116-61) i els culers van patir més per eliminar el València (71-65).

Territori hostil pel Barça i Mirotic

El partit d’aquest diumenge era un gran escenari per demostrar el talent de la nova plantilla del Barça amb fitxatges estrelles com Mirotic, Davies, Delaney i Higgins. Però l’inici del matx no ha estat el millor pels de Pesic. El Madrid ha dominat en totes les facetes i ha destacat per exercir una gran defensa.

higgins barça madrid efe

El WiZink Center ha estat territori hostil pel Barça i sobretot per Mirotic. Va ser jugador del Madrid i l’afició madridista no li ha perdonat que ara vesteixi els colors blaugrana. És per això que cada vegada que tenia la pilota s’emportava una gran xiulada. L’espanyol, d’origen montenegrí, ha estat un dels més destacats de la final.

Tercer quart meravellós del Barça

Els de Pesic han tingut un segon quart desastrós en el qual el Madrid ha guanyat de 15 punts. Semblava que la diferència era insalvable, però el Barça ha començat a creure en el miracle. Grandiós tercer quart del conjunt català liderats per les actuacions de Davies, Delaney, Claver i Mirotic.

El Madrid s’ha posat nerviós i no estava fi sota la cistella. Laprovittola i Campazzo han desaparegut i els blancs no sabien com revertir els atacs dels catalans. El Barça ha marxat en el tercer quart perdent de sis punts i la remuntada era cada vegada més a prop. Laso ha vist com no podien perdre aquesta final i ha fet valer la pissarra.

El Barça no ha estat encertat en el quart quart i ha provocat que el Madrid tornés a refer-se. Llull ha estat la referència ofensiva, però és que el Barça ha comptat amb Davies que feia que els blaugrana seguissin vius en la final. La distància ha estat massa gran per als catalans i han vist com els madridistes són els nous campions de la Supercopa.

El Madrid, d'aquesta manera, empata amb el Barça en el palmarès de Supercopes, amb un total de sis.