Feia mesos que Marco Asensio negociava amb el Sevilla. Julen Lopetegui s'havia interessat per la seva situació, i li prometia un paper molt important en el seu projecte. A l'estiu van intentar la seva contractació, però no va ser possible, a causa que no van arribar a un acord amb el Reial Madrid. Van sol·licitar la seva cessió, amb opció a compra no obligatòria, una fórmula que no va convèncer a Florentino Pérez. I li va tancar les portes de sortida, sobretot, després de veure com es va complicar el fitxatge de Kylian Mbappé.

El que poca gent esperava és que el balear fos capaç de recuperar la seva millor versió, i es guanyés la confiança de Carlo Ancelotti. Li va costar entrar en les alineacions, i es va haver de guanyar els minuts a poc a poc, a base de bones actuacions i de treball dur en els entrenaments. No obstant això, ho va aconseguir, i en el dia d'avui pot presumir de ser titular indiscutible. Està callant moltes boques, i ha aconseguit deixar enrere aquests problemes de regularitat que arrossegava.

Marco Asensio Reial Madrid Europa Press

Marco Asensio/ Europa Press

Per aquest motiu, l'ex de Mallorca i Espanyol no té cap intenció d'abandonar el Santiago Bernabéu. Està en un dels millors moments de la seva carrera professional, probablement el millor, i està convençut que pot complir el seu gran objectiu: triomfar vestit de blanc. Ja ha guanyat una gran quantitat de trofeus, i vol continuar ampliant el seu palmarès. No obstant això, desitja fer-ho aportant des del terreny de joc, i sent un pilar clau.

Perquè amb Zinedine Zidane va poder aixecar dos Champions League o dues Lligues Santander, entre moltes altres coses, però el seu rol va ser sempre el de revulsiu. Asensio per fi ha trobat la maduresa, i ha fet saber a Monchi que agraeix l'interès que han mostrat en ell, tanmateix, no contempla una possible mudança al Ramón Sánchez Pizjuán. Vol seguir al Madrid, i en cas d'haver d'anar-se'n, ho faria a un equip més gran i més ambiciós que el Sevilla.

S'ha parlat de l'Arsenal, de la Juventus de Torí o del Borussia Dortmund, que estarien seguint atentament a l'internacional espanyol. Lopetegui es quedarà amb les ganes de poder tornar a tenir-lo a les seves ordres. Va arribar a donar per fet el seu desembarcament, una idea de la que s'ha d'anar oblidant.

El 'Tecatito' corona, gairebé fet

Per sort per al tècnic basc, aviat sí que pot veure com una altra de les seves peticions es compleix. Perquè porta demanant la contractació de Jesús Corona des que va aterrar a Nervión, si bé mai no ha estat possible portar-lo. Coneix el mexicà perfectament, ja que van coincidir al Porto, i ara estaria encantat de dirigir-lo de nou.

Aprofitaran que el 'Tecatito' acaba contracte el juny per emportar-se'l gratis, sense descartar que aterri aquest mateix mes de gener, a canvi d'una petita compensació.

L'ex de Monterrey i Twente està tremendament il·lusionat per la seva mudança Sevilla.