Jürgen Klopp estava convençut que la pròxima temporada podria disposar al Liverpool de Toni Kroos, un jugador pel qual ha sospirat en diverses ocasions. El centrecampista alemany, que al gener complirà 32 anys, està perdent pes en el Reial Madrid, la qual cosa el va portar a plantejar-se una sortida. I el mateix dubte sorgia dins del propi club, ja que la intenció és rejovenir un centre del camp que amb el temps ha anat perdent frescor.

Al final, tanmateix, Toni Kroos ha decidit seguir en el Reial Madrid, club en el qual vol penjar les botes. "Estic segur que em retiraré en el Reial Madrid, potser el 2023", va afirmar fa unes setmanes. El gest ha estat molt ben rebut pel Madrid, ja que Kroos acceptarà el rol que se li assigni a l'equip, aportant la seva qualitat quan l'entrenador el consideri necessari.

Kroos Reial Madrid EFE

Toni Kroos, celebrant un gol amb el Reial Madrid / EFE

Kroos, un fitxatge de gran rendiment

Fitxat del Bayern de Munic l'estiu del 2014 per només 25 milions d'euros, el que fixava la seva clàusula de rescissió, Toni Kroos s'ha convertit en un dels fitxatges més rendibles dels últims temps del Reial Madrid. Al costat de Casemiro i Modric ha format un centre del camp esplèndid, mostrant una espectacular capacitat per donar passades mil·limètriques a grans distàncies.

Acumula ja 328 partits amb la samarreta del Reial Madrid i 14 títols, entre els quals destaquen 3 Champions League i 2 Lligues espanyoles. Com va succeir l'estiu passat amb Modric, Florentino Pérez creu que Kroos mereix anar-se'n del Reial Madrid quan el jugador consideri, per la qual cosa no dubtarà a fer-li un contracte a mida, sempre que el futbolista accepti una adequació salarial.

Goretzka Bayern Europa Press

Leon Goretzka, jugador del Bayern de Múnich / Europa Press

Goretzka, un pla frustrat pel Bayern

Florentino Pérez va intentar aquesta temporada repetir el cas Toni Kroos amb un altre centrecampista de nivell del Bayern de Munic, Leon Goretzka. El centrecampista alemany, un fix en les alineacions del Bayern de Munic de Nagelsmann, acabava contracte el pròxim 30 de juny, la qual cosa va provocar que el Reial Madrid s'interessés per la seva situació, en veure'l com un substitut ideal de Kroos.

Al final, el Bayern va sortir victoriós de l'envit, ja que Goretzka va decidir rebutjar l'oferta del Reial Madrid i firmar un nou contracte amb el club bavarès que pràcticament li garanteix jugar els millors anys de la seva vida en el gegant bavarès. A diferència del que va ocórrer al 2014 amb Kroos, el Madrid es va quedar amb la mel als llavis.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool / Europa Press