Frenkie de Jong és un dels candidats a abandonar el Barça al pròxim mercat estival. El seu rendiment està sent decebedor, i mai no ha estat capaç de justificar l'elevat preu que van pagar per ell. A això, cal sumar-li el fet que cobra un sou molt elevat, una altra raó més per vendre-li, i provar de sanejar la delicada situació econòmica. Xavi Hernández, abans de prendre una decisió, vol donar-li una oportunitat.

Perquè tampoc no s'ha d'oblidar que, durant la temporada passada, l'holandès va ser un dels millors jugadors de tota la plantilla, i va tenir uns mesos realment bons. A l'Ajax d'Amsterdam ja va demostrar que és un dels millors del continent, si està al 100%, i és el que vol aconseguir el tècnic de Terrassa. Però no tindrà gaire paciència, veient que hi ha joves com Nico González, Pedri o Gavi, que venen trepitjant amb força.

Frenkie De Jong Barca Camp Nou Europa Press

Frenkie de Jong

Joan Laporta és partidari de col·locar el '21' al mercat, i intentar recuperar els 85 milions d'euros que va costar. I poc han tardat a aparèixer els primers interessats, com el Liverpool o el Bayern de Munic. Però segons informen a Anglaterra, és el Manchester City el que es llançaria amb tot per aconseguir portar-se a l'ex del Willem II. Pep Guardiola és un enamorat del seu joc, i es va quedar amb les ganes de fitxar-lo fa tres anys, quan el futbolista es va decantar per anar al Camp Nou.

Per això, ara espera tenir més sort, i s'ha posicionat per acollir De Jong. Ja han començat les converses amb Laporta, amb el qual manté una gran relació, i s'estava especulant sobre la possibilitat de tancar un intercanvi, en el qual també hi hagués involucrat Raheem Sterling.

Però l'extrem anglès s'ha negat a anar al Barça, i el centrecampista de 24 anys tampoc no vol anar a l'Etihad Stadium.

De Jong només vol triomfar Al Barça

I és que, segons assenyalen les últimes informacions, De Jong està molt content i molt acomodat a la ciutat de Barcelona. No es planteja anar-se'n sota cap concepte, i no s'ha penedit mai de la decisió que va prendre, malgrat que les coses no han anat com li van prometre.

Frenkie va aterrar en un conjunt que estava dissenyat per lluitar per tots els títols, però només ha pogut guanyar la Copa del Rei en tot aquest temps. Encara i així, i està convençut que tot anirà a millor, sobretot, després del nomenament de Xavi Hernández.

Presentació Xavi Hernández en el Camp Nou, Joan Laporta - Efe

Joan Laporta i Xavi Hernández

Va arribar per triomfar Al Barça, i no se n'anirà sense haver-ho aconseguit. El City intentarà seduir-lo amb una proposta econòmica difícil de rebutjar, però Frenkie sembla tenir-ho molt clar.

El seu present i el seu futur passa per la ciutat comtal.