La Reial Societat ha aconseguit un triomf de prestigi davant del Reial Madrid i es jugarà la seva classificació europea en l'última jornada (3-1). Després de lluir part del seu inesgotable planter i remuntar el gol inicial de Brahim Díaz, els bascos han deixat en ridícul els madridistes.

El públic d'Anoeta, estimulat pel títol coper de l'equip femení i les opcions reals d'Europa del seu equip, ha remuntat un espectacular primer gol de Brahim Díaz. El partit estava on volia l'equip blanc, que ha obligat a la Reial a treure el seu orgull.

I els bascos han despertat ben d'hora. Mikel Merino ha empatat al minut 26 i ja a la segona part han sentenciat Zaldua al 57 i el jove Barrenetxea, de disset anys, a poc més de vint minuts d'acabar el partit. Un duel que ha estat marcat per l'expulsió del central blanc Vallejo i que aquesta vegada ni Benzema ha pogut solucionar.

Ara només queda una jornada per acabar la temporada i el Madrid ja no es juga res. Però la Reial Societat encara tindrà en disputa un lloc a Europa.