El Reial Madrid recupera mig somriure després de tornar a conèixer la victòria a la Champions League (2-1). El conjunt blanc ha vençut amb més dificultats de les esperades la ventafocs del grup, el Viktoria Plzen.

Els gols de Benzema al minut 11 i de Marcelo al 55 mantenen viu Julen Lopetegui. Però la satisfacció de l'equip blanc no ha arribat fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit perquè Hrosovsky, futbolista del Viktoria Plzen, ha retallat distàncies en el marcador al minut 78.

Un patiment que ha fet merèixer molts xiulets per part del Santiago Bernabéu. Ja a la mitja part l'afició blanca ha xiulat el seu equip i al final del partit s'ha repetit la situació. Un Madrid que es retroba amb la victòria cinc partits després.