El Reial Madrid acaba la temporada més decebedora dels últims anys en blanc de títols. Any de recés amb tres entrenadors diferents, però tornant al sentit de la temporada passada amb Zinedine Zidane. I ara necessita canvis i sembla que els tindrà.

Segons informa el diari francès L'Équipe, Eden Hazard, l'estrella del Chelsea amb qui somia Florentino Pérez, finalment acabarà vestint de blanc. El Chelsea no pot fitxar per una sanció de la FIFA, però el conjunt madrileny desembutxacaria 100 milions d'euros per endur-se l'extrem belga cap al Bernabéu.

L'arribada de Hazard seria aquest estiu i l'operació no es confirmaria abans del 29 de maig, just quan el Chelsea disputa la final de l'Europa League contra l'Arsenal. Hazard seria una peça clau al Madrid després de la dolorosa marxa de Cristiano Ronaldo.

Eden Hazard Chelsea Boxing Day   EFE

EFE

Navas, el primer en marxar

Però amb l'arribada de Hazard i d'alguns futbolistes més, la revolució del Madrid també anirà acompanyada de baixes. Una d'elles és la de Keylor Navas, qui segons el programa 'Jugones', ja hauria rebut la comunicació del club blanc que no compten amb ell per a la propera temporada.