El Reial Madrid és una muntanya russa. Tant pot guanyar un partit complicat, com perdre'n un altre de senzill. I aquesta vegada en una última jornada intranscendent de Champions League, ha tornat a caure contra el CSKA de Moscou, però amb humiliació (0-3).

Més que la derrota, el pitjor han estat les sensacions mostrades a casa, al Santiago Bernabéu. L'afició madridista s'ha centrat en un Isco Alarcón incapaç de comandar un equip amb suplents, però que tampoc ha sabut competir.

Els xiulets cap al malagueny han tornat després d'encarar-se amb la grada. I després de 90 minuts de decepció, tot el Bernabéu ha xiulat un Madrid irreconeixible. A més, Gareth Bale s'ha lesionat al turmell dret.

Reial Madrid CSKA Moscou EFE

El Madrid prova la seva medicina

Tal com va passar a Moscou, el Madrid ha merescut més que els russos, però al final els gols són la salsa del futbol. Si el Madrid és conegut per ser un equip que els últims anys ha fet de l'eficàcia una arma mortal, aquesta vegada ha tornat a patir de la seva pròpia medicina.

El CSKA no s'ha posat nerviós i no s'ha abocat a l'atac, tot i la necessitat de victòria per passar a l'Europa League com a tercer del grup. El Madrid, amb un Vinicius elèctric i un retrobat Asensio a la primera part, ha disposat del millor futbol, però sense trobar ocasions ni el gol. I l'eficàcia, que normalment és blanca, ha passat a ser russa.

El conjunt rus ha arribat molt poc a la porteria de Thibaut Courtois, però quan ho ha fet, ha estat letal. Abans del descans Chalov i Schennikov han marcat els dos primers gols. I ja a la segona meitat ha estat Sigurdsson qui ha resolt el partit.

La victòria del CSKA al final no ha estat suficient. El Viktoria Plzen s'ha imposat a la Roma i es confirma que els russos, tot i guanyar els dos partits contra el campió d'Europa, no suma suficients punts per jugar l'Europa League. I el Madrid, que ja no es jugava res, ha acabat primer del grup.