El Girona ha superat el Rayo Vallecano (0-2) amb dos gols de Cristhian Stuani i fa un pas de gegant per evitar el descens. A Vallecas, els homes d'Eusebio Sacristán han sigut molt superiors al conjunt local, que ha jugat amb un jugador menys durant mitja hora per la expulsió d'Abdoulaye Ba.

Sense cap por

Conscient que una victòria podria deixar el Rayo tocat de mort, el Girona ha saltat al terreny de joc amb la confiança de qui està fent les coses bé. Eusebio ha repetit l'esquema que va descobrir amb resultat satisfactori al Bernabéu i ha apostat per un 4-1-4-1 que li ha permès dominar el partit.

El primer gol visitant ha arribat en el minut 30, quan Stuani ha aprofitat un refús dins de l'àrea del Rayo després d'un servei de córner picat per Granell per batre Dimitrievski. La diana era un premi merescut per un Girona que, minuts abans, ja havia avisat mitjançant Portu i el propi Granell, que havia enviat la pilota al travesser amb un cacau llunyà.

De fet, abans del descans Pere Pons ha pogut fer el segon gol del partit, però el pal ha evitat que el de Sant Martí Vell deixés pràcticament sentenciat el duel.

Stuani, sempre Stuani

No hi ha cap recepta màgica que et garanteixi que evitaràs el descens, però sí que existeixen jugadors que fan que aquest objectiu sigui molt més assumible. Un d'ells sens dubte és Stuani. L'uruguaià ha sentenciat el partit en el minut 85 amb un cop de cap que ha entrat pel segon pal de la porteria local.

D'aquesta manera l'uruguaià ha aconseguit el seu 15è gol a la Lliga (n'és el tercer màxim artiller) i ha igualat Jandro Castro com a jugador amb més gols amb la samarreta del Girona.

Amb la victòria el conjunt de Montilivi suma 31 punts i se situa 12è, però a més sentencia un Rayo que es mantindrà amb 23 punts en zona de descens.