Raphinha Dias s'ha revaloritzat després de la magnífica actuació que va realitzar en l'anada de quarts de final de la Champions League. Sens dubte, va ser el seu millor xoc amb l'elàstica del Barça, i gràcies al seu doblet, van poder vèncer el Paris Saint-Germain, i aconseguir un resultat molt positiu per a la tornada. Però els plans de Joan Laporta no han canviat malgrat la seva exhibició en el Parc dels Prínceps, i continua tenint intenció de traspassar-lo.

🔴 Barça - PSG, DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League
 

Perquè la decepció que hi ha en el Camp Nou amb l'internacional brasiler és molt gran. Encara que quan està inspirat és un crac de gran ajuda, gràcies a la seva facilitat per superar rivals i generar perill, es mostra excessivament irregular, i té una preocupant tendència a desaparèixer dels partits. I a la seva demarcació tenen intenció de firmar com a mínim un nou futbolista, sent Nico Williams el favorit, si bé també s'ha especulat amb Serge Gnabry o Kaoru Mitoma.

Raphinha

Deco creu que l'ex del Leeds United, del Sporting de Portugal i del Stade Rennais, que va ser una aposta personal seva, es mereix una nova oportunitat, independentment de si Xavi Hernández es queda o se'n va. Però el president ja l'ha inclòs en la llista de transferibles, i té intenció d'estudiar totes les propostes que arribin, sempre que assoleixin els 60 milions d'euros que van haver de pagar en el seu moment, fa un parell d'anys.

De manera que Raphinha ja té preu de sortida, i hi ha tres conjunts que fan temps que negocia amb el Barça per poder arribar a un acord, concretament, un parell de mesos. I tots ells es troben en la Premier League, doncs són el Chelsea, el Tottenham Hotspur i l'Aston Villa, que en el passat ja van provar de firmar-lo, i ara poden tornar a la càrrega. Unai Emery és qui ha mostrat un interès més gran, però Ange Postecoglou també estaria encantat de tenir-lo als seus ordres a partir del següent curs.

Davant de Postecoglou
Davant de Postecoglou/ Tottenham Hotspur

Mentre que Todd Boehly i Mauricio Pochettino creuen que l'atacant de 27 anys podria ser important a Stamford Bridge.

Ningú no paga els 60 'quilos' que sol·licita Laporta

El problema que provoca que encara no hagin pogut arribar a cap enteniment és que cap d'aquests tres combinats no s'ha presentat encara amb els 60 'quilos' que sol·licita Laporta per deixar sortir Raphinha del Barça.

La proposta més elevada ha estat la dels 'spurs', que no passen dels 45 milions. Però si es continua revaloritzant, aviat poden millorar aquesta oferta.