No han passat ni 24 hores des que Joan Laporta va guanyar les eleccions a la presidència del Barça, que ja hi ha hagut el primer avís per part del govern espanyol. El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha advertit el nou president blaugrana sobre el seu independentisme. I Pilar Rahola ha esclatat.

Comença la campanya contra Laporta

"Fa un dia que Laporta és President del Barça i ja comencen les amenaces", ha dit Rahola en una piulada. Una reflexió que s'han fet molts culers i també molts no culers després d'escoltar les paraules del ministre espanyol.

Precisament, Rodríguez Uribes ha dit que "si Laporta posa el Barcelona al servei de l'independentisme, farà malament". Una frase que Rahola entén clarament per una banda perquè "ja s'han posat nerviosos". I afegeix en la seva secció del programa 'Tot es mou' de TV3 que "estan dedicats íntegrament en anar retallant i amenaçant qualsevol bocí en el qual l'independentisme pugui respirar".

Però és que en el fons no s'entén res perquè "són unes eleccions que acaba de fer un club esportiu privat" i "es fica amb la ideologia del seu president". Laporta, per cert, mai ha amagat el seu posicionament polític, com tampoc el que hauria de tenir el Barça, que "sempre ha bategat al ritme que ha anat el país", segons va dir en una entrevista a ElNacional.cat.

Rahola creu que "l'Estat li ha posat la lupa i la pressió serà terrible", com també que "patirà campanyes de desprestigi" i que "serà molt complicat ser president del Barça". A més, afegeix que "a la premsa de Madrid estan histèrics... que és amic meu, que és amic de Puigdemont... van a criminalitzar abans de començar".

laporta puigdemont Instagram

Laporta i Puigdemont abraçant-se / @jlaportaoficial

Laporta, el nou líder del Barça

Això sí, Rahola també té molt clar que amb Laporta el Barça anirà cap a millor: "Amb l'equip que té pot convertir el Barça en molt guanyador". "Laporta ha guanyat pel carisma que té", i també perquè té "més opcions que Messi es quedés amb ell de president", reflexiona Rahola.

I per acabar afirma que "fins ara el Barça ha estat molt controlat per ells (amb Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu a la presidència)", amb la presència de "campanyes contra l'independentisme". I la resolució final és que "tot això s'acaba amb Laporta".

 

Imatge principal: Pilar Rahola durant la intervenció al programa 'Tot es mou' / TV3