Aquest diumenge 5 de juny de 2022 pot ser un dia històric per a Rafa Nadal. El tennista balear pot engrandir la seva llegenda a la terra batuda de París i, si guanya a Casper Ruud a la final de Roland Garros, sumarà el seu títol 22 de Grand Slam, el catorzè a França, per continuar escrivint una pàgina més al seu llibre dels rècords particular.

Nadal, futur president del Reial Madrid?

El físic de Nadal fa temps que dona molts problemes, i ell mateix explica que es medica diàriament per poder conviure amb un dolor que cada dia és més insuportable. És per això que potser aquesta sigui la seva última participació a Roland Garros. Un any és molt llarg, i als seus 36, ja s'entreveu el final d'una carrera antològica.

Rafa Nadal Florentino Perez Carlos Alcaraz @realmadrid
Nadal i Alcaraz, amb Florentino Pérez abans d'un partit al Bernabéu / @realmadrid

I quan el manacorí deixi de competir a nivell professional, sembla impensable pensar que un jugador llegendari com ell pugui, o vulgui, viure allunyat de l'esport. A Manacor, la seva terra, disposa d'una acadèmia per formar als Nadal del futur, i això li pot treure bastant temps, però el seu futur podria apuntar a la Península, i concretament cap a Madrid, per asseure's a la llotja del Santiago Bernabéu.

No és un lloc aliè per a Nadal, on ha acudit diverses vegades per ser homenatjat després d'algun dels seus infinits èxits, l'última el passat 30 d'abril, quan coincidia amb la disputa del Mútua Madrid Open que es va emportar Carlos Alcaraz, també present a la llotja.

Florentino sempre li ha obert les portes

O simplement per presenciar algun partit important dels blancs, un equip del que sempre ha dit que era aficionat, a més del Mallorca, però en un temps aquesta llotja podria ser el seu lloc de treball, si es converteix en president del Reial Madrid.

Rafa Nadal celebra puny Roland Garros EFE
De moment, Nadal continua exhibint-se a Roland Garros / EFE

"Nadal seria una magnífica elecció per a la presidència del Reial Madrid" va assegurar Florentino Pérez al seu dia, que encara que no dona senyals de fatiga, als seus 75 anys ha d'anar pensant en el seu relleu. I Nadal estaria encantat de ser-ho.

"Si em pregunten si vull ser president del Reial Madrid, la meva resposta no seria més que positiva", va assegurar Nadal en una entrevista a Sportweek de fa tres anys. Florentino Pérez té assegurada la seva continuïtat fins que ell vulgui, ja que no hi ha ningú qui li faci ombra. El seu enorme poder, li permet fins i tot sondejar possibles relleus, i sembla que Nadal seria un dels favorits. De moment, continua tenint molt tennis en aquesta canell esquerra, i ja hi haurà temps de veure'l en altres papers en el futur.

 

Imatge principal: Rafa Nadal, en una de les seves visites al Santiago Bernabéu / Europa Press