El Barça no ha pogut superar el Reial Madrid (2-0). Els blaugrana han realitzat una gran primera part, però els errors defensius els han sentenciat i ha provocat que els blancs són els nous líders de la Lliga. "No ha pogut ser", ha assegurat Quique Setién després del Clàssic.

"Pèrdua de confiança"

Setién ha analitzat el partit i ha comentat que una de les claus de la derrota ha estat la "pèrdua de confiança amb la pilota" i això ha provocat que han entrat en una "fase de nervis que ha donat vida al rival".

messi barça efe

El càntabre ha volgut treure-li importància al partit i ha comentat que el resultat no és "decisiu" per la Lliga. "Queden molts punts per jugar, és una derrota dura, però tenim capacitat de sobres per sobreposar-nos. No és normal fallar sis ocasions...", ha afegit.

"La setmana passada estàvem dos punts per davant, ells ara ho estan un. Queda molt campionat. El que si hem de fer és analitzar bé el partit. Crec que hem fet una bona primera part, ells ho han fet a la segona. Teníem controlat el partit, però hem tingut imprecisions", ha explicat l'entrenador del Barça.