L'Espanyol vol seguir sumant de tres en tres per aspirar a Europa aquesta temporada. El proper rival dels blanc-i-blaus és l'idoni i el partit a l'RCDE Stadium contra el cuer és una grandíssima ocasió per remuntar posicions (12.00h). "Contra l'Osasuna serà un partit difícil, trampós, amb un rival que competeix bé", ha assegurat l'entrenador de l'Espanyol Quique Sánchez Flores

Amb l'objectiu molt clar i el bon treball fet fins ara, el nivell segueix en ascens. "Osasuna tornarà a mesurar el nostre nivell d'ambició", ha afegit Quique. "No tenim cap motiu per creure'ns superiors a ningú. Afrontem el partit sabent que haurem de treballar dur per guanyar". Amb humilitat i sense excessiva confiança.

L'equip sap les seves capacitats i vol mostrar la millor condició possible contra el cuer. Quique ha parlat molt bé dels seus jugadors i d'una possibilitat de la dupla Caicedo-Gerard pel partit contra l'Osasuna. "Busquem la millor entesa entre Gerard i Caicedo. Esperem i confiem que Felipao continuï creixent. Ho farà, segur".

Bones sensacions també en un dels pilars de l'equip: la defensa. "David López és el nostre millor defensa i costa canviar-lo de posició, tot i que Oscar Duarte està cada cop millor", diu l'entrenador perico sobre els centrals. La recuperació de jugadors ja és també una de les bones perspectives. "Javi López està bé, ha treballat dur i té bones sensacions. El seu rol ha de ser important. És una referència per a l'equip", ha conclòs Sánchez Flores.