Continua i continua el serial Neymar. La cessió de Coutinho al Bayern de Munic sembla que no acaba de refredar l'operació retorn de l'estrella del PSG a Barcelona. I Neymar, tot i els últims esdeveniments, segueix convençut que marxarà de París.

Segons informa Le Parisien, l'entorn de Neymar pensa que no hi ha més solució que canviar d'equip aquest mateix estiu, però per aconseguir-ho només queden dues setmanes. I el primer pas serà amb un nou viatge del Barça a la capital francesa per tenir una altra reunió i renegociar el possible fitxatge o la possible cessió del brasiler.

Encara no està descartat tampoc l'intercanvi amb Dembélé, que el passat divendres va decebre l'afició culer a San Mamés. Segons la mateixa informació, la negociació seria més fàcil amb la inclusió de l'extrem francès, que interessa al PSG, però que ha dit el primer 'no' en els últims dies. Aquest fet, però, complica el retorn de Neymar al Barça.

Neymar PSG EFE

EFE

El farol del Barça

Tot i això, des de Le Parisien també s'especula sobre si el Barça podria anar de farol. Un nou viatge a París, però sense Coutinho, amb Dembélé negant-se i sense diners, podria convertir la reunió en una pèruda de temps.

I l'única intenció del president Josep Maria Bartomeu podria ser acontentar Messi més que tenir la intenció real d'endur-se Neymar al Barça. Unes teories que a mesura que passen els dies cobren més sentit. Veurem com evoluciona el serial en aquesta propera setmana clau.