Els jugadors de futbol estan acostumats a canviar d'un dia per l'altre el seu estil de vida, les seves comoditats i les ciutats on viuen. Els canvis de clubs són habituals, però hi ha certs jugadors que sempre han jugat a un mateix lloc. Això li havia passat fins ara a Leo Messi, acostumat a Barcelona, però que ha hagut de fer les maletes cap a París.

Leo Messi i la seva nova vida a París

És cert que el Barça va veure's obligat a prescindir de l'argentí, i que ell poc hi va poder fer. També que al Paris Saint-Germain, el seu nou club, hi cobra una barbaritat de milions i que té els mateixos o més luxes que els que tenia a Castelldefels. Però també és cert que l'adaptació sempre és complicada i que Messi no està vivint tan bé com ho feia a Barcelona.

Leo Messi Antonela Roccuzzo Thiago Mateo Ciro @antonelaroccuzzo

Leo Messi i la seva família al Parc dels Prínceps / @antonelaroccuzzo

Més enllà que a nivell futbolístic no tingui cap discussió i que al PSG tot vagi rodat, personalment no acaba d'encaixar amb la nova vida a París. Ha estat un canvi radical per a una persona que portava tota la vida a Catalunya. I això ha provocat que hi hagi certs moviments interessats aprofitant-se d'aquesta situació.

El PSG té una oferta per al Barça

Al Barça li ha arribat possibilitat del PSG d'un intercanvi de futbolistes. Concretament seria entre jugadors argentins. El club blaugrana donaria el Kun Agüero i el club parisenc enviaria Mauro Icardi. Davanter per davanter. Però també és cert que tenen condicions molt diferents.

kun agüero presentacion fc barcelona camp nou europa press

El Kun Agüero sent presentat amb el Barça / EuropaPress

Agüero té 33 anys i està afrontant, com Messi, el tram final de la seva carrera esportiva. Ara mateix surt d'una lesió i podria debutar properament amb el Barça. I Icardi, de 28 anys, encara té molt camí per córrer, però no té lloc al PSG.

A més, no seria només això. L'intercanvi, que el PSG estaria disposat a tancar, té de fons la relació personal amb Messi. Agüero, íntim amic del nou dorsal 30 del PSG, va aterrar aquest estiu a Barcelona per acontentar Messi. Finalment, però, hi va haver un gir inesperat dels esdeveniments. I Icardi, que no es porta bé amb Messi, podria trobar al Barça una via d'escapament perfecta, ja que el club blaugrana necessita un davanter centre referent com ell.

Icardi PSG EFE

Mauro Icardi celebrant un gol amb el PSG / EFE

Al Barça, però, no li interessa aquest intercanvi ja que, tot i que sobre el paper podria ser una bona operació, saben que Agüero demanarà marxar del club blaugrana al final de temporada si la situació esportiva no millora. Ell va venir per Messi, i Messi ja no hi és. En això es resumeix tot.

 

Imatge principal: Leo Messi escalfant abans d'un partit del PSG / EFE