Traslladar el Camp Nou fora de Barcelona. Aquesta és una de les primeres propostes que els barcelonins han fet constar en els pressupostos participatius que l'Ajuntament de la ciutat ha posat en marxa aquest diumenge.

Amb aquesta iniciativa, els ciutadans de Barcelona poden decidir per primera vegada el 5% de les inversions municipals de forma directa, un total de 75 milions que serviran per impulsar els projectes que els veïns prioritzin per al seu barri i districte.

Espai Barça nou Camp Nou FC Barcelona

FCB

A banda de la proposta d'expulsar el Camp Nou també s'han registrat peticions com la de crear una nova línia de tramvia per Via Laietana i una altra per l'Avinguda Meridiana, així com crear més carrils bici -s'en sol·liciten al carrer Aragó, travessera de les Corts o passeig Fabra i Puig, entre d'altres-, pacificar els carrers o crear més superilles a Sagrada Família, Camp de l'Arpa o Sants.

Traslladar el feu del Barça fora de la ciutat, però, és quelcom que sembla impossible. El club blaugrana fa mesos que va iniciar l'Espai Barça, un projecte que inclou la remodelació del Camp Nou, la construcció d'un nou Palau Blaugrana i l'ordenació dels terrenys del club al barri de les Corts, amb el vistiplau de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.