A la premsa internacional se'n fan creus amb Luis Rubiales. És per exemple el cas de The Sun, el diari més llegit al Regne Unit. "Farsa del deshonrat cap de la RFEF", titula el tabloide britànic, en referència a l'esperpèntic discurs d'aquest divendres. La cosa no s'acaba aquí, ja que titlla la intervenció de Rubiales de "fora de lloc" i apunten que "es nega a renunciar en una increïble diatriba després del kissgate". Abans, els mitjans internacionals ja s'havien fet ressò de la possible dimissió

🔴 Luis Rubiales no dimiteix, DIRECTE | Reaccions i última hora

The Sun, cas Rubiales
'The Sun', sobre el cas Rubiales

També al Regne Unit, el Daily Mail ha remarcat que Rubiales "crida" que no dimitirà i que "culpa" tant al suposat fals feminisme com a una suposada inquisició del seu "assassinat social". Així mateix, el diari britànic considera que el president de la RFEF ha fet un discurs "forçat" sobre el seu "comportament ofensiu cap a les dones". Finament, destaca com Rubiales es va tocar els genitals al costat de la família reial.

El cas Rubiales a França i Itàlia

A França, Le Monde no es creu que el president de la RFEF s'hagi negat a plegar "després de fer un petó a la força a una jugadora" o "malgrat l'agressió sexual patida per Jennifer Hermoso". En aquesta línia, al diari francès també li sembla estrany que Rubiales hagi dedicat el seu discurs a fer "atacs" i no a "dimitir". "Ha demanat disculpes, però no pel petó", ha afegit. En una línia similar s'ha expressat l'esportiu L'Équipe.

També se n'ha parlat a Itàlia, on mitjans com el Corriere della Sera o La Gazzeta dello Sport han rebaixat el to amb el president de la Federació. En aquests casos, s'han enfocat més a la sorpresa amb què s'ha viscut a la premsa espanyola el rebuig de Rubiales a dimitir —després que aquest dimecres s'anunciés als quatre vents que plegaria. La llista no s'acaba mai: el cas Rubiales és a pràcticament totes les portades dels mitjans més importants del planeta, com a The New York Times als Estats Units, a Clarín a l'Argentina o a El Tiempo a Colòmbia, entre d'altres.