De manera sorprenent, el Barça pot trobar sortida a Philippe Coutinho. Perquè, encara que Joan Laporta ja tenia assumit que poder fer-lo fora era una tasca impossible, i caldria esperar fins a 2023, moment en què finalitza el seu contracte, al brasiler li ha sortit un pretendent. Es tracta de l'Inter de Milà, club al qual ja va estar fa molt temps, oferint un nivell superb, i sent un dels grans ídols de l'afició en el seu moment.

De la mà del combinat italià va tenir l'oportunitat d'arribar Europa, després de destacar en les categories inferiors de Vasco da Gama i de la seva selecció. I es va donar a conèixer en la Serie A, després d'una cessió a l'Espanyol, demostrant que tenia un talent, una classe i un colpejament de pilota increïbles. Això li va valer per guanyar-se un traspàs al Liverpool, on es va erigir en una estrella mundial, i es va convertir en un dels millors del planeta a la seva demarcació.

Això va ser el que va portar a Josep María Bartomeu a pagar 160 milions d'euros, convertint a l'ex del Bayern de Munic en l'operació més cara que s'ha fet mai al Camp Nou. Ara, esperen aconseguir una mica de diners, però saben que no podran recuperar aquesta inversió mai. Només amb haver de deixar de pagar-li el seu elevat sou, ja que és el millor pagat de tota la plantilla, ja es conformen. I estarien disposats a deixar-lo anar-se'n al Giusseppe Meazza al gener.

Xavi Hernández ha intentat recuperar-lo, i li ha donat minuts, però ha continuat sent tan irregular i intranscendent com sempre. Té les portes de sortida obertes de bat a bat, i pot recalar en l'actual campió del 'Scudetto', on encara guarden un gran record d'ell, i seria el relleu de Christian Eriksen, que se n'ha anat lliure. Simone Inzaghi ha donat l'OK a l'arribada de Coutinho, i es parlava d'un préstec amb opció a compra. Però el Barça ha aprofitat per sol·licitar un intercanvi amb Milan Skriniar.

Milan Skriniar/ Inter

Laporta ha provat sort, i ha tret el nom del central eslovac, que seria un gran reforç, veient els problemes defensius que tenen. El pla era un canvi de jugadors, sense diners pel mig.

L'Inter rebutja l'oferta al moment

Però com molts ja podien imaginar l'ha descartat de manera rotunda la possibilitat de donar Skriniar per rebre Coutinho. Principalment, perquè no volen deixar marxar a l'ex de la Sampdoria, que és el seu gran pilar a la rereguarda, després de perdre Romelu Lukaku i Achraf Hakimi a l'estiu.

I no ho faran a canvi d'un crack que ja està en decadència, i s'apropa a la trentena, com és el cas del '14' del Barça.

A més, la diferència entre el valor d'un i un altre és abismal.