Aquest divendres el Reial Madrid es va acomiadar de la fase final de la Lliga Endesa després que el València derrotés el Gran Canària per 81 a 97. L'equip blanc, el favorit abans d'iniciar el torneig, va perdre contra el Burgos i l'Andorra i no s'ha classificat per a les semifinals del torneig. L'eliminació, es miri com es miri, és un fracàs sense pal·liatius.

Així i tot, els dos principals diaris de la capital espanyola han volgut treure importància a la desfeta dels de Pablo Laso. I si no, mirin les seves portades. El Marca la dedica a la pissarra de Zinedine Zidane, mentre que l'As se centra en els futbolistes més utilitzats per l'entrenador francès. En ambdós casos, la derrota de l'equip de bàsquet passa a un segon pla. Curiós, sobretot si es té en compte que el Madrid de futbol no juga fins aquest diumenge. No tenen excusa.

marca.750 (1)

as.750 (1)​La sobtada però esperada devaluació del Madrid de bàsquet és especialment graciosa si es té en compte que, fa només un any, Florentino Pérez afirmava que volia dur l'equip a la Conferència Est de l'NBA. Ara que han estat eliminats per dos conjunts amb molt menys pressupost, potser encara són a temps d'inscriure's a la millor competició del món.