El Reial Madrid ha perdut la possibilitat de guanyar dos títols en una setmana. L'Alcoià els ha eliminat de la Copa del Rei en una humiliant nit per a ells i torna a agreujar la crisi a la capital espanyola amb Zinedine Zidane al punt de mira.

Imatge pèssima

La imatge del Madrid contra l'Alcoià va ser pèssima. Van acabar amb un onze molt titular contra un equip de Segona Divisió B, que a més, es va quedar amb 10 jugadors i va marcar el gol definitiu per sentenciar els madridistes.

marca.750

El desastre és molt greu i així es pot veure a les portades esportives d'aquest dijous. A Madrid, els dos principals diaris utilitzen la mateixa paraula per definir a un equip que passa pel seu pitjor moment de la temporada: "Bochorno".

Marca manifesta que un equip de Segona B va remuntar el partit a la pròrroga amb un home menys davant un Madrid que no va estar a l'altura. "Nadie escapa a este bochorno", titula el rotatiu que assegura que caure als setzens de final de la Copa és la pitjor derrota de l'era Zidane.

as.750

AS en la mateixa línia diu que l'entrenador francès queda tocat després de l'eliminació de Copa. El canvi de format, en què ara és a partit únic, ha provocat que hi hagi autèntiques sorpreses i és que l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid ja estan fora.

Ridícul

A Barcelona es parla d'"Humiliació" i "Castañazo". En la portada de Mundo Deportivo, els jugadors de l'Alcoià celebrant la que probablement és la seva major victòria de les seves carreres.

mundodeportivo.750

sport.750

Per la seva part, Sport afirma que el Madrid va fer el "ridícul" i que Zidane va trigar molt a fer els canvis. L'Esportiu fa un joc de paraules i titula amb un "Alkoià".

el9.750

Els cinc diaris també parlen, en menor mesura, del partit d'aquest dijous a la nit que enfrontarà el Barça amb el Cornellà. Els blaugrana estan avisats i no voldran repetir els ridículs dels clubs madrilenys. Precisament, va ser l'equip del Baix Llobregat qui va eliminar l'Atlètic.

 

Imatge principal: Marcelo, a terra / Europa Press