Gràcies per recordar-nos a través de les portades de quin peu calça cadascú. Després de l'escàndol d'aquest dilluns i la suposada empresa que hauria contractat el Barça per difamar els crítics, I3 Ventures, ha tornat a ser evident qui està més a prop i qui més lluny de la directiva de Josep Maria Bartomeu.

Comencem per Mundo Deportivo, confirmant el que és vox populi: és el diari de la junta. Per començar la crisi és inexistent perquè el club ha dit que no hi ha res de cert en les informacions. I el que diu el Barça va a missa. Ni un punt de credibilitat a l'exclusiva que la SER ha donat, i a més aportant proves. Amb una petita frase i la paraula polèmica ja n'hi ha prou.

Mundo Deportivo Portada 18 02 2020

Els uns no s'arrisquen gaire, però els altres tampoc, com l'Sport. Amb la por de perdre les col·leccions de tasses del Barça, potser, el segon diari esportiu editat a Catalunya tampoc vol enfangar-se. Però sí que diu les coses clares: "El Barça, acusat d'intoxicar a les xarxes". Es dona petit, però s'explica. I dins del diari s'exposa tot el conflicte.

Sport Portada 18 02 2020

Després mirem Marca i As, dos diaris esportius editats a Madrid que fan el que poden amb el Barça. Torna la Champions i juga l'Atlètic de Madrid, així que poc espai per a la polèmica. Però almenys ho donen en portada.

Marca Portada 18 02 2020

As Portada 18 02 2020

Finalment, toca aplaudir. I és per la portada de l'Esportiu. Clar i català. Res a afegir.

L'Esportiu Portada 18 02 2020

Unes portades reveladores després d'un dia molt mogut a can Barça.

Resum: L'escàndol del Barça amb I3 Ventures