Fa més d'un any que la humanitat conviu amb la pandèmia del coronavirus i hi continua havent molta gent que sembla no haver entès la gravetat de la situació.

Després de l'escàndol d'aquest diumenge, en el qual va transcendir una fotografia de Marcelo d'escapada amb la família a València, quan en aquests moments hi ha un confinament per comunitats autònomes, aquest dilluns l'escàndol s'ha traslladat fins a Badalona, després de transcendir que la Guàrdia Urbana de la població ha denunciat Pol Lirola, futbolista de la primera plantilla de l'Olympique de Marsella, cedit per la Fiorentina, per organitzar una festa il·legal en un habitatge de la localitat, situada al barri de Mas Ram, un dels més exclusius de Badalona, i que estava sent usada amb usos turístics.

La Guàrdia Urbana de Badalona policia local / Europa Press

La Guàrdia Urbana de Badalona va desmantellar la festa / Europa Press

Els assistents a la festa neguen l'entrada a la policia

Segons fonts policials, en la trobada hi van participar 33 persones, que van ser sancionades per incomplir la normativa sanitària de la Covid-19. Els agents van ser alertats pels veïns, que es queixaven de molt soroll passat l'horari del toc de queda. En personar-se a l'habitatge, els inquilins es van negar a obrir la porta als agents, per la qual cosa la policia va haver d'esperar a aconseguir l'autorització del propietari de l'immoble.

Finalment, la Guàrdia Urbana de Badalona, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, va poder accedir a la casa i denunciar les 33 persones que allà es trobaven. Una d'aquestes persones era Pol Lirola, exjugador del planter de l'Espanyol i actualment a les files de l'Olympique de Marsella, cedit per la Fiorentina, que ha estat denunciat per un delicte de desobediència greu a agents de l'autoritat.

Segons diverses informacions, Lirola no era l'únic futbolista professional present a la festa, encara que de moment no han transcendit els seus noms.

Pol Lirola Europa Press

Pol Lirola, en un partit de l'Olympique de Marsella / Europa Press

El diari Ara ha pogut contactar amb Pol Lirola, que s'ha limitat a afirmar que es tractava d'un sopar amb 6 persones, i que no farà més declaracions fins parlar amb el seu advocat.

Des de la passada setmana, la policia local de Badalona ha desmantellat un total de nou festes privades il·legals a la ciutat.

 

Imatge principal: Pol Lirola, jugador de l'Olympique de Marsella / Europa Press