A banda de reivindicar la innocència dels presos polítics i desmarcar-se del cas Rosell, Gerard Piqué també ha deixat respostes pel record aquesta matinada a 'La Resistencia' el programa de David Broncano al qual es va autoconvidar a través de Twitter.

El central del Barça, com tothom qui visita el plató del late night, ha hagut de sotmetre's a les irreverents preguntes del presentador, que s'ha especialitzat en incomodar els seus entrevistats.

Tal com fa sobre el terreny de joc, però, Piqué s'ha defensat amb una desimboltura impròpia d'un futbolista. Aquestes han estat algunes de les seves millors intervencions.

Piqué no es talla

La relació amb l'Espanyol: "La seva afició és molt creativa. Em diuen Piqué cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tu eres maricón."

Els seus límits: "Abans en tenia, però s'han anat expandint i ara ja m'és igual".

Els periodistes de Madrid: "Al grup de WhatsApp del Barça som molt creatius. De tant en tant hi convidem gent aleatòria com Tomás Roncero o Alfedo Duro, els hi posem emoticones amb cares de porc o missatges com Duro me la pones dura i després els expulsem."

Messi, un trol: "És dels més trols del vestidor, té un humor molt fotut. Hi ha molt bon ambient, sempre se'n riu de nosaltres".

Sobre Borja Iglesias: "Si vols li faig un penal, però primer que entri a l'àrea, que a vegades no hi arriba".

Quantes relacions sexuals has tingut en l'últim mes?: "Les del Bernabéu compten? Vaig sobrat en els dos aspectes".

El seus diners: "En patrimoni tinc més pressupost que l'Espanyol aquesta temporada".

Piqué, un dia més, demostra que no té cap por als micròfons. Al contrari, si en té al davant se sent com a casa.

Pots veure l'entrevista completa en aquest vídeo.