En poc més d'un mes, la Kings League ha passat de ser una idea revolucionària impulsada per Gerard Piqué i 12 creadors de contingut i exfutbolistes a un projecte assentat que va creixent sense aturador. Les audiències que ha acumulat la lliga presidida per l'exfutbolista blaugrana han desbancat a les principals lligues europees fins al punt de reunir quasi un milió i mig d'espectadors en una jornada. Uns números que han envalentit Piqué a crear la seva homònima femenina, la Queens League, que començara el pròxim 6 de maig. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 4

Però l'ambició del president de Kosmos, l'empresa que gestiona aquestes dues lligues, no s'ha frenat aquí, ja que també s'ha anunciat la creació d'una versió infantil. S'anomenarà Prince Cup, es disputarà tant a finals d'agost com al desembre i estarà dirigida a nens de 10 i 11 anys. Així ho ha confirmat Piqué en el Chup Chup Kings previ a la jornada 6, que també ha estat marcat pel 'beef' entre Ibai Llanos i els germans Buyers. 

Piqué vol reanimar l'esperit del 'Torneo Brunete' 

"Serà una copa de nens que consistirà en una setmana de competició, com el 'Torneo Brunete' a la seva època, representant tots els equips de la Kings League". Així és com ha descrit Gerard Piqué la nova competició que vol crear de la mà dels 12 presidents que ja conformen l'actual de lliga. A més, l'excentral del Barça també ha confirmat que aquest torneig tindrà lloc tant a l'agost (a finals de mes) i al desembre, dues dates que s'adapten molt bé als nens, ja que no tenen classes. 

La intenció de la Kings League és la de crear un torneig que reuneixi als més petits perquè visquin en primera persona l'experiència de la seva nova forma de veure el futbol. I és que la Prince Cup tindrà exactament les mateixes normes que la lliga d'adults. Ara bé, per raons òbvies, no serà una lliga amb 11 jornades de fase regular, sinó que serà un torneig 'express' que començarà un dimecres o dijous i finalitzarà un diumenge. Quarts de final, semifinals i final. Un format atractiu que farà embogir tots els nens. 

Ultimate Móstoles durant un partit de la Kings League / Foto: Kings League
Ultimate Móstoles durant un partit de la Kings League / Foto: Kings League

La resposta dels presidents: 'sí' unànime 

Amb aquesta proposta sobre la taula, la resposta dels presidents de la Kings League que estaven presents al plató del Chup Chup Kings, programa en el qual Gerard Piqué ha anunciat la Prince Cup, ha estat evidentment positiva. Ibai Llanos, els germans Buyer, Gerard Romero, Iker Casillas, DjMario, Thegrefg i Juan Guarnizo van confirmar que estarien encantats de tenir el seu equip d'alevins. Ara tan sols falta saber la ubicació del torneig, que Piqué ha confirmat que encara no està confirmada, i les dates finals per saber els darrers detalls d'aquesta nova Prince Cup.