La Kings League arriba al seu equador amb una jornada 6 que estarà plena de grans partits. Però d'entre tots aquests, el que enfrontarà l'XBUYER TEAM contra Porcinos FC (20:00 hores), serà el que més ingredients tindrà per ser el plat fort de la jornada. I no perquè ambdós conjunts actualment estiguin classificats entre els vuit primers, que també, sinó perquè els presidents dels dos equips s'han encarregat d'escalfar el duel amb un 'beef' que fa setmanes que existeix. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 5

El 'Chup Chup Kings' de la sisena jornada, la gota que ha fet vessar el got

Tant els germans Buyer com Ibai Llanos fa algunes jornades que estan enfrontats. En els programes que serveixen de post i de prèvia (After Kings i Chup Chup Kings), el famós streamer basc porta setmanes retraient als presidents de l'XBUYER TEAM un comportament massa groller a l'hora de criticar tota l'organització de la lliga: àrbitres, comentaristes, president... Per aquest motiu, Ibai Llanos, sense pèls a la llengua, ha sortit al pas per exposar el comportament dels dos germans de Gavà. Ara bé, com és normal, els dos youtubers no s'han quedat de braços plegats. 

Hermanos Buyer XBUYER TEAM Kings League / Foto: @xBuyer_Team
Els germans Buyer celebrant un triomf a la Kings League / Foto: @xBuyer_Team

De fet, els retrats han arribat tan lluny que els Buyer han decidit no saludar Ibai Llanos quan aquests han arribat al plató del Chup Chups Kings, el programa que serveix de prèvia de la jornada. "No saludaré algú que ens vol fora de la lliga", ha assegurat Eric Ruiz, el germà petit dels dos presidents. La resposta d'Ibai, igual de contundent: "el que és de barri dona la mà i tu no la dones", ha afirmat el basc, quan ha relacionat el comportament que tenen els líders de l'XBUYER TEAM durant els seus partits amb aquesta 'no salutació'.

Gerard Piqué també es mulla en aquesta polèmica

Amb tots aquests retrets, que han agitat el programa i, conseqüentment, la sisena jornada de la Kings League, qui no ha dubtat ni un segon a l'hora d'intervenir ha estat Gerard Piqué, el president de la lliga. L'excentral blaugrana, sempre amb to conciliador, s'ha posicionat al costat d'Ibai Llanos. "Esteu al límit de començar amb un menys el pròxim partit", ha afirmat Piqué, que ha comparat la rivalitat que s'estava vivint en aquell moment als platós de la Kings League amb el duel Mourinho - Guardiola dels seus anys com a futbolista. 

Ibai Llanos gesto Riquelme / Foto: Kings League
Ibai Llanos fent el gest de Riquelme / Foto: Kings League

Finalment, la discussió ha acabat amb els dos presidents confirmant que a la jornada 6 utilitzaran la 'carta presidencial', que permet als presidents dels dos equips, sempre que els dos equips acceptin amb antelació que aquesta norma estigui present en els seu partit (com en el cas de l'XBUYER TEAM - Porcinos FC), xutar un penal en qualsevol moment.. Així doncs, el duel entre aquests dos presidents acabarà des de la pena màxima el pròxim diumenge i el que passi a la gespa del Cupra Arena acabarà dictaminant qui serà el guanyador final d'aquest 'beef'.