El Manchester City vol més jugadors de qualitat per aconseguir d'una vegada per totes la Champions League. Pep Guardiola és ambiciós i ha de seguir reforçant el seu equip. L'arribada d'Erling Haaland ha estat la millor carta de presentació, però encara queda alguna posició més per completar.

El Manchester City vol fitxar Cucurella

Una de les zones que més fa patir Guardiola és la banda esquerra. I el futbolista escollit i que està a punt de fitxar és Marc Cucurella. Format a la Masia, però descartat per Josep Maria Bartomeu per no tenir nivell Barça, s'ha buscat la vida entre cessions i clubs de menys entitat. Però el lateral esquerre d'Alella ha demostrat que té qualitat de sobres per ser important en un gran club d'Europa.

Pep Guardiola abre manos Manchester City EFE
Pep Guardiola durant un partit del Manchester City / Foto: EFE

Destacant al Barça B a les temporades 2016/17 i 2017/18, va haver de marxar cedit a l'Eibar i al Getafe. Dues temporades molt bones fins que el club madrileny se'l va quedar en propietat. Però una temporada més al Coliseum Alfonso Pérez va ser suficient perquè truqués a la porta el Brighton & Hove Albion ara fa un any i sorprengués tothom a la Premier League en aquests últims mesos.

I la seva magnífica temporada a Anglaterra, jugant fins a 39 partits, el van convertir en una de les revelacions de la temporada. I Cucurella, de 34 anys, ara ha rebut l'interès del City. Guardiola se'l vol endur sí o sí cap a l'Etihad Stadium aquest mateix estiu.

Marc Cucurella Europa Press
Marc Cucurella celebrant un gol del Brighton / Foto: Europa Press

Cucurella demana al Brighton que el deixi marxar

I després de mesos en el qual l'interès ha anat creixent, ara el City és a punt de quedar-se amb Cucurella. Els dos club haurien arribat a un acord pel traspàs del futbolista català, que seria per prop de 36 milions d'euros, segons informa The Sun. Tot i això, l'operació encara no està del tot tancada i aquesta setmana serà clau.

Tal com apunta The Athletic, Cucucrella està pressionant el Brighton perquè accepti totes les condicions que demana el City per tal de confirmar el fitxatge abans que comenci la temporada. El lateral d'Alella ho té tot acordat amb el City i ja sap que més d'hora que tard acabarà jugant amb el conjunt citizen.

marc cucurella junior barça getafe efe
Marc Cucurella jugant amb el Getafe / Foto: EFE

Tot i això, encara que les xifres del traspàs podrien ser properes als 36 milions d'euros, ja que Cucurella té un valor de mercat de 28 milions, el Brighton no vol cedir i vol treure-li molts més diners al City. Segons informa la premsa anglesa, el Brighton no vol baixar dels 50 milions de lliures, que serien 59,5 milions d'euros.