Després de moltes reunions, rumors i trobades, el futur d'Erling Haaland ja s'ha definit, i el lligarà durant les pròximes temporades al Manchester City. Així ho ha fet oficial el Borussia Dortmund, que ha donat així per finalitzat un dels serials que semblaven no tenir final.

Erling Haaland Borussia Dortmund EFE
Erling Haaland, ara sí, ja ha decidit que el City serà el seu proper equip / EFE

Amb el fitxatge del noruec pels citizen, Pep Guardiola ha aconseguit el que portava anys perseguint, un davanter centre de garanties. Des que el Kun Agüero abaixés el seu nivell, ja fa algunes temporades, abans de marxar al Barça, que l'objectiu del Manchester City havia estat fitxar un golejador, i aquest era Harry Kane, però la negativa del Tottenham a vendre'l ho va fer impossible.

Haaland, el millor pagat juntament amb De Bruyne

Però ara, el Dortmund no ha pogut fer res per evitar la sortida de la seva estrella. Tot i que prèviament s'havia especulat que la clàusula de rescissió era de 75 milions, finalment la quantitat és lleugerament inferior, ja que se situa al voltant dels 60 milions d'euros. 

No obstant, la inversió que han hagut de fer els anglesos és major, ja que acumulant primes i les diferents comissions derivades d'una operació com aquesta, el preu a pagar acaba pujant fins als 100 milions. 

Pel que fa al sou del davanter, l'aposta per ell és forta i ferma, ja que als 21 anys volen que sigui el seu davanter per a la propera dècada, i ho volen assegurar amb un sou al voltant de les 375.000 lliures setmanals (poc menys de 440.000 euros), el que el col·loca, juntament amb Kevin De Bruyne, com el més ben pagat de la plantilla.

Guardiola, mossegant-se la llengua fins al final

Tot i que ja és oficial, no ho era quan Pep Guardiola, hores abans, ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit que aquest dimecres juguen al camp dels Wolves. Però l'exentrenador del Barça no ha pogut evitar les preguntes sobre la imminent arribada de Haaland. La seva resposta, més clara impossible.

"M'encantaria parlar-ne, de veritat, però no puc. Em diuen que no digui res per les situacions legals que estan lluny de la meva perspectiva. Tindrem temps de parlar d'això... no perquè no vulgui, però és que no puc", deia Guardiola. Doncs ara, ja podrà fer-ho.

 

Imatge principal: Erling Haaland celebra un dels molts gols que ha marcat amb el Borussia Dortmund / Europa Press