Pep Guardiola és una persona compromesa amb la seva feina però també amb les causes solidàries. Sent entrenador, la seva figura és pública i reconeguda arreu del món, i per aquest motiu la seva imatge va més enllà de la d'un tècnic de futbol. Guardiola continua donant suport públicament a Open Arms.

Fa unes temporades van prohibir-li lluir el llaç groc, sent multat per la Federació Anglesa de Futbol, però ell continua amb les seves reivindicacions sobre la gespa. En l'últim partit disputat aquest diumenge a l'Emirates Stadium contra l'Arsenal, que va acabar amb una victòria de prestigi del Manchester City i ampliant el rècord a 18 victòries seguides i 25 partits consecutius sense perdre, va lluir una dessuadora d'Open Arms.

Pep Guardiola Open Arms Manchester City EFE

Pep Guardiola amb la dessuadora d'Open Arms durant l'Arsenal-Manchester City / EFE

Un gest que no és nou ja que Guardiola va lluir la mateixa dessuadora en un partit del mes de desembre passat o en d'altres ocasions. Sempre, però, al costat d'Open Arms, de la qual ja va ser protagonista de la campanya del l'any 2016.

Open Arms dona les gràcies a Guardiola

I aquest missatge de Guardiola al món futbol i al món en general no ha passat desapercebut. Nou gest d'impacte mundial de l'entrenador català. Open Arms ha agraït Guardiola el seu gest i novament l'exposició pública de la seva causa a través de les xarxes socials.

I el mateix Guardiola els ha respost a Twitter. L'entrenador de Santpedor els ha donat les gràcies a ells per la seva incansable feina a alta mar.

Un gest més d'un Guardiola implicat i que continua fent més gran la seva llegenda futbolística i extrafutbolística. I parlant de la vessant més purament esportiva, el City va directe cap a aconseguir un nou títol de la Premier League. Ara mateix sembla que el seu equip no té rival a Anglaterra.

 

Imatge principal: Pep Guardiola lluint la dessuadora d'Open Arms durant l'Arsenal-Manchester City / EFE