El Barça forma grans jugadors, però no tots ells poden triomfar al primer equip culer. I la idea és que tinguin un gran futur i que puguin ser jugadors importants lluny de Barcelona. Per això sempre apareixen certs futbolistes que triomfen i que són reclamats per grans clubs. I des del Barça es poden sentir orgullosos.

🔴 Barça - PSG avui, en DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League
 

I un dels últims jugadors que triomfa i que no tornarà al Barça, o almenys no està previst, és Dani Olmo. L'atacant de Terrassa ara està entre el Manchester City de Pep Guardiola i el Manchester United. Dos dels grans clubs d'Anglaterra van al darrere d'una de les grans estrelles de la Bundesliga alemanya.

Dani Olmo gol España Brasil / Foto: Europa Press
Dani Olmo celebrant un gol amb la selecció espanyola / Foto: Europa Press

Dani Olmo, direcció a Manchester

Olmo és el líder del RB Leipzig i un futbolista important amb la selecció espanyola. Però el seu actual equip se li ha quedat petit i tot apunta que marxarà al final de temporada. Encara amb contracte fins al 2027, el club que el vulgui haurà d'abonar prop dels 50 milions d'euros que té com a valor de mercat.

I qui està pendent de saber què passarà són el Manchester City i el Manchester United, que estan vigilant Dani Olmo, tal com apunta el Daily Mail. I el preu de sortida assegurada seria de 60 milions d'euros, que seria el valor de la clàusula de rescissió fixada per al proper estiu.

I la situació seria diferent per als dos equips, ja que el United estaria disposat a fer una oferta i negociar, mentre que el City estaria disposat a pagar la clàusula. Els diners poden fer-hi molt, però també la capacitat de convèncer de cada club. Olmo sap que a Old Trafford seria el líder i que a l'Etihad Stadium seria un més de l'equip.

Dani Olmo ejectuando un chute durante un partido del RB Leipzig / Foto: Europa Press
Dani Olmo jugant amb el RB Leipzig / Foto: Europa Press

Dani Olmo no anirà al Barça

Qui sap que no s'endurà Dani Olmo és el Barça, ja que el club blaugrana no està disposat a pagar tants diners. I tampoc tindria un lloc garantit. A més, encara que tingui ADN Barça i s'hagi format a la Masia, el seu perfil no acaba d'encaixar dins de l'equip culer.

Dani Olmo ara és qui haurà de prendre una decisió i qui tindrà l'última paraula. S'espera que el futbolista català valori les seves opcions i s'acabi decantant per un dels equips de Manchester. Tot i això, tampoc es descarta que a última hora, i ja mirant al proper mercat de fitxatges d'estiu, aparegui un altre gran club d'Europa disposat a fer una gran oferta per Dani Olmo.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!