Els millors clubs del món volen fitxar els millors jugadors del món. Una obvietat que es confirma en el cas de Jude Bellingham. El jove futbolista anglès del Borussia Dortmund, de només 19 anys, està triomfant amb la selecció d'Anglaterra al Mundial de Qatar. I les seves grans actuacions han fet obrir els ulls d'encara més clubs europeus. El Reial Madrid fa temps que va al darrere de Bellingham, però la competència va creixent i el Manchester City de Pep Guardiola va amb tot a pel futbolista anglès.

El Reial Madrid vol fitxar Bellingham

Florentino Pérez es va marcar el fitxatge de Bellingham com el gran objectiu de cara a l'estiu del 2023. Una operació que fa mesos que treballa però que cada vegada es complica més. El seu valor de mercat és de 100 milions d'euros, però tothom ja sap que el Borussia Dortmund augmentarà molt més el seu preu i que la venda de Bellingham es convertirà en una subhasta.

Jude Bellingham entrenamiento Inglaterra / Foto: Europa Press
Jude Bellingham entrenant amb la selecció d'Anglaterra / Foto: Europapress

Per tant, ja es pot dir que serà el gran serial del proper estiu. A més, el seu preu encara augmentarà més després de la gran actuació que està fent al Mundial de Qatar. Un futbolista que apunta molt alt i que ja té diversos clubs que li van al darrere.

I el cas del Reial Madrid és el més clar. Després de diversos anys sense fitxar cap gran estrella mundial i després de quedar-se sense Kylian Mbappé el passat estiu, ara Florentino Pérez no voldrà fallar. Però sembla que cada vegada ho té més complicat.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu / Foto: EFE

El Manchester City també aposta per Bellingham

I després que el Liverpool també s'estigui apropant perillosament a Bellingham, qui també està apareixent amb força en els últims dies és el Manchester City. Pep Guardiola necessita un nou interior de qualitat i que es pugui convertir en una estrella, i aquest és Bellingham. Per això ara el City ha entrat de ple en la negociació per prendre el fitxatge a Florentino Pérez.

A més, el punt més positiu per a Guardiola és que té Erling Haaland en el seu equip, que va ser company de Bellingham al Borussia Dortmund. Una arma més per intentar convèncer el futbolista anglès. El City també sap que a nivell econòmic no tindrà problemes per oferir-li el que demani.

Erling Haaland Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress
Erling Haaland i Jude Bellingham celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Foto: Europa Press

Això vol dir que el Reial Madrid té problemes importants. Bellingham s'allunya i Florentino Pérez haurà de posar encara més diners sobre la taula si es vol garantir el fitxatge. Però és que Bellingham s'ho val i segur que marcarà una època en el món del futbol.