El Manchester City va arrasar a l'Etihad Stadium diumenge contra el Chelsea. Un increïble 6-0 a favor del conjunt de Pep Guardiola que ha tornat a deixar l'equip citizen amb opcions d'assaltar el liderat de la Premier League.

Després del gran partit hi va haver diverses imatges per a la polèmica, còmiques i reaccions inesperades. Just acabat el matx, l'entrenador del Chelsea, Maurizio Sarri, va negar la salutació a Guardiola. En roda de premsa el tècnic italià va al·legar que no el va veure, però les imatges parlen per si soles.

La cosa no va acabar aquí, perquè un dels moments còmics també va arribar en el mateix moment de la no salutació. Sergio Agüero, que va aconseguir un hat-trick, va veure com l'àrbitre Mike Dean li va amagar la pilota per no donar-li com és tradició quan es marquen tres gols.

Guardiola també va deixar una imatge curiosa lamentant-se d'una ocasió molt clara desaprofitada pel mateix autor del hat-trick.

Però el moment més inesperat va arribar minuts després. Ja a la sala de premsa i durant la valoració del partit, un periodista no va estar del tot encertat amb la seva pregunta a Guardiola. "Sé que vas guanyar 5 trofeus en la teva primera temporada...", i immediatament Guardiola va reaccionar amb una increïble cara i una resposta amb un to d'humor pel seu menystingut sextet amb el Barça.

Quan es guanya, el sentit de l'humor i les ganes de parlar les té tothom, però Guardiola li aporta un toc propi per defensar la seva etapa gloriosa al Barça.