Pedri González no acaba de trobar la seva millor forma, i no és capaç de donar el pas endavant que tant necessita el Barça. Durant la passada temporada va estar a un bon nivell, però desgraciadament van tornar a aparèixer els problemes físics, que el van tenir diversos mesos allunyat dels terrenys de joc. Malgrat ser encara realment jove, 20 anys, ja ha començat a experimentar molts contratemps amb les lesions, que generen preocupació a Xavi Hernández.

I és que és un jugador imprescindible i diferencial. I malgrat la presència de Pablo Paéz 'Gavi' o Frenkie de Jong, a més de la incorporació de Ilkay Gündogan, té reservada una plaça l'onze titular. Però necessiten que sigui al 100% com més aviat millor, ja que és el cervell de l'equip, i pels seus peus passen totes les accions de perill. Quan no és encertat, el joc col·lectiu es ressent, i costa molt més trobar espais i crear ocasions.

Tanmateix, hi ha molta gent que creu que el canari encara no està preparat per assumir tanta responsabilitat, i que està massa 'verda' per ser un líder en el Camp Nou. I encara que les comparacions sempre són odioses, Jude Bellingham, que és un any menor que l'internacional espanyol, ja ha demostrat estar a punt per ser un dels referents en el Reial Madrid, i no ha necessitat cap període d'aclimatació ni d'adaptació a La Liga Santander.

Des del primer dia s'ha guanyat la confiança de Carlo Ancelotti, dels seus companys i de l'afició, i no li ha pesat la responsabilitat d'haver costat més de 100 milions d'euros. En el seu debut en partit oficial, contra el Athletic Club de Bilbao, va aconseguir veure porteria, i va fer un autèntic recital de totes les qualitats que atresora: força, potència, velocitat, habilitat, visió de joc i arribada a l'àrea rival. I va deixar Luka Modric i Toni Kroos a la banqueta. 

En canvi, Pedri encara no marca les diferències, i té molts problemes per ser decisiu als metres finals.

Pedri, un globus inflat?

No és just aprofitar que no està en el seu millor moment per criticar ferotgement Pedri, però molta gent comença a assenyalar que és un 'globus inflat', i que se'l va sobrevalorar en excés pel simple fet de ser jove i desconegut, i impressionar per la seva maduresa. Però, en realitat, en cap moment no ha tingut un rendiment descomunal, i no se li recorden actuacions on hagi guanyat el partit per si sol.

Una cosa que Bellingham sí que va fer en el Borussia Dortmund, i promet fer-ho també al Madrid.