Ja fa temps que Pau Gasol no juga a l'NBA. En concret, el de Sant Boi no ho fa des del març de 2019 i després d'haver passat pel quiròfan dues vegades per fractures ocasionades per l'estrès. Ara, està preparat per tornar a la millor lliga de bàsquet del món i amb el retorn de l'equip amb el qual va ser campió: Los Angeles Lakers.

germans Pau Gasol Marc Gasol GTRES

Pau Gasol i Marc Gasol durant un acte / GTRES

La motivació per tornar al conjunt de Califòrnia és doble i és que els Lakers tenen un dels millors equips de la lliga i Marc Gasol ha firmat recentment per aquesta franquícia. Poder jugar al mateix equip que el seu germà és un dels grans desitjos ara mateix per al gran dels Gasol.

"Seria molt especial"

"No vull mentir. Seria molt especial (jugar als Lakers), i ara que el meu germà hi és, encara més especial. Però no estic en condicions de ser exigent. No tinc 10 ofertes sobre la taula", ha comentat Pau en declaracions a la cadena esportiva ESPN.

pau gasol títol nba

Pau Gasol amb el títol de l'NBA

Als seus 40 anys i després de conquerir l'anell en dues ocasions, Gasol ha comentat que vol "tenir l'oportunitat de contribuir, de sentir-me necessari". "No només per ser-hi. Això no és el que sóc. Vull gaudir-lo en plenitud, però competint. Jugar per als Lakers, és una franquícia única. És l'oportunitat de la nostra vida, i és molt especial per a nosaltres ser els primers germans a jugar per als Lakers. Seria increïble si acaba succeint que pugui unir-me a l'equip en algun moment", ha afegit.

Caldrà estar atent si els Lakers decideixen contractar Pau Gasol i els germans de Sant Boi es retroben en una pista de bàsquet.

 

Imatge principal: Pau Gasol i Marc Gasol durant un partit / GTRES