Els Portland Trail Blazers han decidit rescindir el contracte de Pau Gasol, de 39 anys. La notícia l'ha anunciat el propi jugador a les seves xarxes socials i també ha revelat que la recuperació de la seva lesió al peu esquerre va més lenta del que s'esperava. 

En un vídeo de poc menys de dos minuts, el pivot català ha recordat que el juliol passat ja va acordar amb el seu nou equip que si els terminis marcats pels metges s'allargaven, els responsables del club de Portland tindrien l'opció de substituir-lo per un altre jugador, fet que finalment ha succeït. Tot i així, Gasol també ha deixat clar que estan estudiant una fórmula perquè pugui seguir ajudant a l'equip "des d'un rol diferent" que encara no s'ha "definit".

El de Sant Boi va ser operat d'una fractura a l'os navicular del peu esquerre fa sis mesos, fet que li va impedir jugar els playoffs de l'NBA amb Milwaukee i el Mundial de la Xina amb Espanya, però per ara segueix sense recuperar-se tal com estava previst. Tot i que el jugador no n'ha parlat obertament, la seva retirada cada cop pren més forma.